Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Stor politisk delegasjon til Klosterskogen

Del:  

I morgen lørdag 4. februar kommer en større politisk delegasjon til Klosterskogen Travbanen for å få en innføring i travets posisjon i Telemark og Travbanens betydning i fremtiden.

Det stiller politikere fra alle forvaltningsnivåer i Norge. Storting, Fylkesting og Bystyret. Blant de som kommer fra stortinget er Bård Hoksrud og  Geir Bekkevold. Fra Telemark kommer bl.a. fylkesordfører Sven Tore Løkslid og ordfører i Skien, Hedda Foss Five for å nevne noen.

Fra Det Norske Travselskap kommer styreleder Knut Weum og fra Rikstoto Harald Dørum. I tillegg skal Hestesportens sekretariat for næringsutvikling og samfunnskontakt presenteres for første gang.

Fra Klosterskogen og Telemark Travforbund deltar Tina Dale Brauti, Gyri Kaasin, Thomas Tvedt, Jan Kristian Øverdal, Agnar Svartdal og Lisa C. Moen.

Tidsskjema:

kl 11.00 - besøk på Furuheim treningssenter, et treningssenter for travhester som ligger bak fritidsparken og som har potensiale til å bli Norges beste treningssenter for travhester. Oppmøte ved hovedinngangen på Klosterskogen Travbane.

kl 12.00 - Harald Dørum, adm. dir. i Norsk Rikstoto informerer om spillmarkedet, hvilke betingelser spillselskapet har i et markedet med stadig større utfordringer og konkurranse fra internettbaserte spillselskap. Oppmøte ved hovedinngangen. Det blir god anledning til å stille spørsmål.

kl 12.50 - Vi tar en tur ut for å se på ponniløpet. Telemark har flere av landets beste ponnikusker og travponnier. I dette løpet får de konkurranse fra andre gode ekvipasjer. Ponniløpet går kl 13 og etter det blir det rundtur i hesteringen, der hestene og de aktive (trenere, oppassere og kusker) holder til under løpsdagen. Vi skal hilse på profiler fra Telemark, både to og firbeinte. Flere av Norges beste hester, trenere og kusker hører til i Telemark.

kl 13.45 - Vi går inn og informeres om organisasjonen Det Norske Travselskap av styreleder Knut Weum. Han vil også komme inn på de endringer som skjer i travsporten og som gjør det nødvendig med en omstrukturering av hvordan travbanene prioriteres i framtiden. Deretter blir det lansering av Hestesportens sekretariat for næringsutvikling og samfunnskontakt ved Per Dag Hole og Anne Gina Fredriksen med påfølgende informasjon. Det blir god anledning til å stille spørsmål.

Kl 15.00 - V75 løpene begynner.

Vennlig hilsen

Klosterskogen Travbane

Tips en venn