Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Stall Courant kjøper Hillary B.R.

Avl
Del:  

Stall Courant melder i en pressemelding til Trav24 i dag at de har kjøpt Hillary B.R. av herrene Sandbæk og Åslund. Hun går direkte til deres egen hingst, Grrenshoe. 

- Etter mange runder med oss selv landet vi på å selge Hillary til noen som kan å drive med avl, og som kan gi Hillary de beste forutsetninger for å lykkes som avlshoppe sier Arne Sandbæk jr.

Det har vært stor interesse for Hillary fra både USA, Frankrike, Sverige og Norge. Stall Courant AB var den som tilbydde oss den beste totalpakken, og vi mener Hillary’s avlskarriere er i de beste hender.

Det er viktig for oss at vi vet hun får det bra og at opplegget rundt er seriøst. Det skal bli spennende å følge hennes avlskarriere, drømmen er å få se mange fine avkom i banen i fremtiden sier Arne Sandbæk jr.

- Vi har letat efter ytterligare ett riktigt bra stammat toppsto efter Muscle Hill för att betäcka med Greenshoe och med Hillary B.R. kryssar vi i alla rutor. Trist nog blev hon skadad just när hon skulle inleda sin karriär som äldre tävlingshäst men nu får vi hoppas att hon i stället kan få fina avkommor som präglas av henne. 
- Hon är ett av de bästa ston vi någonsin sett på en travbana så det är klart att vi är både glada och stolta över att få ha henne i vår stopark, kommenterar Sabine Kagebrant, VD på Stall Courant.

Tips en venn