Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Solbakken Jerv svarte kritikerne

Sport
Del:  

Solbakken Jerv (bilde) leverte en heroisk innsats i V75-7 i Drammen lørdag. Hesten som av en del eksperter blir betegnet som litt veik klarte akkurat å svare opp Alm Sander på startsiden. 

Det måtte en 23-åpning til. Alm Sander ble lagt ned i tredje innvendig. Da var det den store favoritten Vetle Petter som satt uten rygg med Rakkerfanten bak seg. Ingerø Mari fant lederryggen. 

Andre Henning Stensen, som kusket Solbakken Jerv, fikk dempe litt men runden ble likevel passert etter 1.26.2. Med en snau runde igjen begynte Arnt-Sverre Røren å jobbe med hjemmehåpet Vetle Petter som kom med en karamell ut av den nest siste svingen. Der og da så Solbakken Jerv litt plaget ut. Røren satte på ny fart inn mot siste sving med et nytt angrep. Nå kom det også hester via sporene bakover, bl.a. Wellek. 

På oppløpet klarte 7-åringen til Stall Årbogen å holde stilen prisverdig og vant sikkert og vel fortjent på 1.27.0/2100 auto. Førstepremien i løpet var på 50.000 kroner. Thor og Lise Paulsen fra Hønefoss er oppdrettere. Solbakken Jerv har nå vunnet totalt ni løp og tjent litt over 350.000 kroner. 

Vetle Petter holdt stilen veldig bra og var god toer mens Wellek avsluttet bra til tredje kort foran Rakkerfanten. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn