Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Snowstorm Hanover kontret og vant

Utland
Del:  

International Moni (e.Love You og Moni Maker) imponerte mest i sitt kvalifiseringsløp til den 125. utgaven av Kentucky Futurity på Red Mile i Lexington. 

Det andre heatet gikk til What The Hill (e.Muscle Hill) og det var duket for en flott finale selv om et øsende regnvær satte en stopper for den totale opplevelsen. 

I finalen var det Åke Svanstedt som stakk til tet med Yes Mickey. Favoritten galopperte seg bort idet startbilen slapp feltet. What The Hill overtok så føringen men Svanstedt angrep på ny og overtok igjen. Bakfra kom det flere rundt siste sving. David Miller hadde en kort  visitt i tet før Matt Kakaley kom med Snowstorm Hanover og David Miller med Devious Man. Snowstorm overtok før Devious Man så ut til å ta over for godt.  

Han ledet i det lengste men Snowstorm Hanover (e.Muscle Massive) kontret på innsiden og tok det hele hjem mens Lindy The Great spurtet til tredje. Vinnertiden ble 1.10.4/1609 auto. Førstepremien var på hele 210.000 dollar som går til Burke Racing Stable, Frank Baldachino, Phillip Collura og Weaver Bruscemi. På bilde under har Ron Burke med seg pappa Mickie sr og Matt Kakaley i vinnerstolen. 

Se løpet her:

 

Nevnte Burke Racing Stable, Frank Baldachino og Weaver Bruscemi hadde sammen med Jerry Silva også en strålende lørdag all den tid Hannelore Hanover Allerage Farms Open på ny verdensrekord 1.08.0. Det er dermed Giant Diablos rekord som raderes ut av historibøkene. 

 

Foto: Arnfinn Roaldsøy

Tips en venn