Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Redén med sin andre Elitloppshest

Utland
Del:  

I Double Exposure (bilde) har Daniel Redén noe som kan minne om Delicious. En knallhard hoppe som vet hvor mål står. I går ettermiddag var Anders Malmrot ute og viftet med nok 

en rosa billett, noe som betyr plass i Elitloppet. Og det er Double Exposure som følger stallkamerat Propulsion ut i det knallharde oppgjøret, siste søndag i mai. 

Bak legemiddelprodusenten Brixton Medical AB, står mangemillioardær Bengt Ågerup (Stall Zet). Han eier begge hestene.

Etter at Double Exposure vant Lady Snärts Lopp (Stoeliten) under denne helgen i fjor på 1.09.6 så har Donato Hanover-datteren kun tapt et løp. Det var Jubileumspokalen. Der ble hun fjerde bak Makethemark, Milligan´s School og Cyber Lane. 

- Jeg hadde ikke takket ja til invitasjonen om jeg ikke var sikker på at hun matcher de beste sa Redén. I motsetning til Delicious kan jeg matche denne som jeg vil. Da er det perfekt å få billetten såpass tidlig. 

Dermed er fem hester klare for den enorme oppgaven søndag 26.mai. Ettersom Ørjan Kihlstrøm allerede er booket som kusk for Propulsion har ikke trener Daniel Redén bestemt hvem som får æren av å kuske Double Exposure. 

Hester som allerede er invitert til Elitloppet 2019:

Aubrion du Gers 9 års vallak
Dijon 6 års hingst
Propulsion 8 års hingst
Readly Express 7 års hingst
Double Exposure 6 års hoppe 

Foto: TR Media

Tips en venn