Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Propulsion er The Master of Trotting

Utland
Del:  

Monsteret Propulsion var ikke til å rokke i finalen av UET Trotting Master i Østersund. Det var Pastore Bob som beholdt innersporet fra start. Johan Untersteiner kom direkte med stallkamerat 

Cyber Lane som fikk overta. Formsterke Milligan´s School satt utvendig mens favorittduoen Propulsion og Readly Express satt perfekt plassert i andre og tredje utvendig. 

Ørjan Kihlstrom sendte førstnevnte direkte frem utvendig så fort Bjørn Goop viste tegn til samme taktikk. Jorma Kontio havnet naturlig nok blant de siste med Lionel fra spor tolv. 

Allerede 1350 meter fra mål kom Readly Express via sporene. Der ble det resten av løpet. Cyber Lane holdt stand til oppløpet samtidig som det så ut til at Readly Express hadde fått nok. Da overtok Porpulsion. Milligan´s School fikk åpningen og spurtet innvendig og Readly Express kjempet seg tilbake utvendig for Propulsion. Ingen av dem var i nærheten av å kunne slå Muscle Hill-sønnen som vant lett på 1.10.4/2140 auto. 

Førstepremien var på to millioner kroner. Det vil si at 7-åringen har tjent elleville 10.4 millioner svenske kroner i 2018! På elleve starter har det blitt syv seire, to andreplasser og to tredjeplasser. 

Milligan´s School god toer mens Readly Express kom tilbake og ble tredje på en imponerende måte. 

Lionel fikk veldig langt frem. Look de Star-sønnen til Gøran Antonsen avsluttet formidabelt fra køen, via tredje, fjerde og femtespor i siste sving hentet han lengder og kapret den sjette og siste premien, verdt 100.000 skr. LIonel travet 1.10.7, så jevnt var det. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn