Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Østres drømmekveld

Sport
Del:  

Ole Johan Østre hadde en kjempekveld på Bjerke i går kveld. På fire oppsitt ble det tre seire, alle innenfor V76-spillet. Mest imponerte egentrente California Stelle (e.Jetstile) som etter flere trykker på

førsterunden måtte åpne første runden i 12-fart. Likevel var hun sterk nok til å ta i mot gode hester som Rebella Mystic L. og My Carisma på oppløpet. Klokkene stoppet på råsterke 1.13.9/2100 auto. 5-års hoppa som er eid og oppdrettet av Sigrunn Ottersen fikk 40.000 kroner for jobben. Her fra en tidligere seier i karrieren sammen med Momarken-kollega Odd Arne Sagholen. 

 

Best Ruggen (e.Mørtvedt Jerkeld) var også strålende. Etter behandling av Ole Peder Synstelien var 5-åringen nesten forvandlet. Østre kjørte resolutt frem og trykket seg forbi ledende Missingmyr Stjernen etter 600 meter. Siden kjørte de sitt eget løp og var helt overlegen over 2660 meter. Vinneren travet 1.27.9 og var noen lengder foran en god Missingmyr Stjernen og godt spurtende Blessomen. 

Så var det Spiklasse (e.Spikeld), tilhørende Toni Alexander Aasen som spurtet inn til sikker seier fra lederryggen til Jarli Sota. 

28-årige Østre står nå med 33 seire så langt i 2017 og drøyt 1.6 millioner kroner innkjørt. Med det tallet ligger han på tiendeplass på landstatistikken. Sterke tall av den hardtarbeidende treneren fra Eidsberg. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn