Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Nye og enklere løsninger i vente

Del:  

Rikstotos hovedformål er gjennom sitt ansvar for alt spill og en overordnet økonomisk styring satt til å sikre best mulige inntekter til hestesporten, hesteholdet og norsk hesteavl.

Vi tok en prat med daglig leder i Norsk Rikstoto, Harald Dørum (bildet) for å høre hvilke prosjekter de har på gang og hvor det legges mest ressurser nå.

- Det er uten tvil på to forskjellige punkter som begge er omfattende. Først og fremst jobbes det aktivt med en helt ny plattform, altså en fornyelse av Rikstoto.no som vi tror skal bli meget bra. Den utvikles delvis etter brukernes ønsker og slik vi mener den skal bli enda bedre enn løsningen vi benytter i dag.

 

- I tillegg jobber vi hardt for at våre kunder skal få spille direkte inn i andre lands potter og omvendt slik at våre kunder deltar i større potter og at mest mulig netto kommer tilbake til oss. Pr. i dag sender vi mye av vårt spill via andre lands tekniske løsninger og dette håper vi å få til i løpet av våren. Vi har vært i møter med franske delegater og de kommer også etter planen hit når vi skal lansere franske lunsjrunder i mars. Da håper vi at ting skal nærme seg slik at en løsning er nært forstående.

 

Gjelder dette spill mot mange land?

 

- Først og fremst mot Frankrike da vi tror det er der det blir klart størst omsetning men ja, det kan også innbefatte andre land.

 

Hvordan håndterer dere ellers den nye spillkonsesjonen. Hva er mest utfordrende?

 

- Det blir å få til en så god løsning som mulig på alle plattformer all den tid vi innen utgangen av 2017 er pliktig til å selge alt spill som registrert. Vi må gjøre det enklest mulig å foreta et spill. Vi ser at spillere pr. i dag kan gjøre alle trinn i registreringen men så forsvinner de. Et tydelig tegn på at noen kan finne det for komplisert avslutter Dørum.

Norsk Rikstoto: 

Norsk Rikstoto er en frittstående,
næringsdrivende stiftelse som ble
etablert 24. september 1982 av
Det Norske Travselskap (DNT) og
Norsk Jockeyklub (NJ).

Stiftelsen har et overordnet ansvar
for all totalisatorvirksomhet og en
overordnet økonomisk styring
av hestesporten.
Omsetning 2015: 3.727 millioner. 

Tips en venn