Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

DNT oppdaterer all statistikk

Del:  

Her har Det Norske Travselskap gjort en meget god jobb og oppdaterer nå sine medlemmer på en rekke nøkkeltall i travsporten pr. 2017. Masse statistikker er tilgjengelig og flere viktige tall viser en endring til det bedre, og motsatt. Fortsatt 

er det ingen grunn til å hvile og tro at noe er snudd eller er fikset på da man f.eks bare på seks år har måtte kutte nesten hundre løpsdager. Likevel viser flere statistikkgrupper en positivt og helt nødvendig trend. 

Til Start-prosjektene har utviklet seg meget bra og resultatene er positive. Ikke på mange år har startprosenten for begge raser vært bedre m.h.t. både 3- og 4-åringene. Keep up the good work sier vi bare. 

Fra DNT: Vi tar tempen på norske travsport

Hva gjelder penger å kjøre om er det svakt. Vi kjører ikke om mer penger nå enn vi gjorde i 2008. Dette er noe Rikstoto må ta på sin kappe og jobbe hardt med. Alt annet øker i pris og uten en bedring her forsvinner den aller største gulroten til folket. Prioritet nummer EN for spillselskapet. 

Det er også skuffende å se at satsningen på langløp har avtatt de siste årene. Man doblet nesten antallet fra 2007 til 2013, nå synker tallet igjen som en stein. Hva grunnen er vites ikke men dette må man endre på. 

Se alle tallene i linken over.

Foto: Trav24.no

Tips en venn