Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Neslands Loke vant Elitkampen

Del:  

Det ble trippel norsk i Elitkampen. Neslands Loke og Åsbjørn Tengsareid vant foran Føynland Kongen og Rokne Eld, mens Tekno Odin ikke fungerte som best og endte uplassert.

Neslands Loke og Åsbjørn Tengsareid hadde ingen problemer med å forsvare sporet, og passerte på 1.19.1/1.20.8. Ekvipasjen holdt sikkert unna, og vant på 1.20.8a/1609 til 39,28 i vinnerodds. Hesten trenes av Kåre Refsland, som har vunnet Elitkampen med Røste Bo tidligere. Også da kusket Åsbjørn Tengsareid.
Føynland Kongen og Geir Flåten satt fast i det aller lengste, gikk pigg i mål, og hadde vunnet med tidligere åpning. Rokne Eld og Kristine Kvasnes spurtet godt til tredje etter å ha fått åpning fra femte innvendig 150 igjen. Den neste plassen gikk til finske Camri, mens Hellin Faxen holdt til sjette fra dødens. Tekno Odin og Øystein Tjomsland ble med i angrep fra femte utvendig runden igjen, men mistet rytmen i siste sving, og endte uten penger. Tekno Jerken galopperte på vei frem i siste sving, Vestpol Faxen ble sittende fast i det lengste, mens Lome Brage galopperte i baktroppen på oppløpet.

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!