Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Yarrah Boko er klar!!

Del:  

Han har bare startet en gang i 2013 men er likevel en av hestene som har tjent mest penger i landet i år. Ikke siden seieren i Prix de Belgique har Yarrah Boko vært å se på bane grunnet en skade. Nå er Yarrah Boko, Trond Bullern  Anderssen og eier Jan-Erik Andresen klare for

starten på et nytt eventyr som forhåpentligvis ender i Paris i slutten av januar 2014.

- Han er klar nå. Det er det liten tvil om. Vi har fått trent ham stort sett hele tiden, sånn sett er det bra.

Kan vi forvente at hesten nok en gang går rett ut og vinner etter så lang pause?

- Både ja og nei sier trener Anderssen. Han er som jeg sa klar for start nå, vi har fått forberede ham slik vi ønsker og alt ser bra ut. Han er såpass bra at han skal kunne vinne et løp som dette. Så er det alltid noen som leter etter grunner til at det ikke skal gå. Han har opptrådt litt uinspirert i årsdebuten noen ganger på rad og det er såklart en mulig felle men jeg tror helt ærlig at han har bedret seg på det punktet. Jeg gleder meg, det skal bli godt å komme i gang igjen. Han er bare åtte år og ikke noen hest som har travet mange løp. 

Eier Jan-Erik Andresen er på sommerferie i Lyngdal men er selvsagt på plass på Jarlsberg i helgen. Faktisk har Andresen sett Yarrah Boko live 71 av 72 ganger.

- I 2009 dro jeg for å se Finlandia Ajo med en kamerat. Da vant både Megaman Neo og Yarrah Boko V75 på Biri den dagen. V75-utbetalingen stod i 37 kroner etter fem løp, steg til 39 kroner når Megaman vant og ble stående i samme sum etter at Yarrah Boko vant så det er kanskje bra jeg ikke var der å spilte sier Andresen og ler.

Hva tror du om søndagen?

- Jeg skal være godt fornøyd om han viser den samme spiriten som han har vist tidligere. Det blir mye synsing for vi vet lite hvor han står. Det er raske sommerbaner om dagen og hestene løper fort nå, det blir definitivt ikke noe walk over. Det er jeg sikker på men jeg har alltid trua. Det skal bli spennende, jeg tror ikke han kan sitte sist runden igjen og vinne så angrepet kommer nok tidligere. Det blir veldig spennende.

Foto: Trav24.no

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!