Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

- Min største nedtur i travsporten!

Del:  

I går gikk drømmen til Jan-Erik Andresen i oppfyllelse når hans storvokste Coktail Jet-sønn Yarrah Boko vant løp som gjorde han kvalifisert for selveste Prix de Amerique for aller første gang. Verdens største løp over lang distanse. I dag var hesten til veterinærsjekk og

litt over klokken ti i dag formiddag fikk Andresen den tunge beskjeden fra Anders Lindqvist om at hesten har pådratt seg en skade i gaffelbåndet på sitt venstre framben. Det var en av Grosbois egne veterinæren som sjekket opp hesten i dag.

- Dette er en helt ubeskrivelig nedtur sier Andresen til Trav24. Det kom på det verst tenkelige tidspunktet og jeg beskriver det lett som min største nedtur i travsporten. Heldigvis, vil jeg si, er jeg smertelig klar over at man kan være helt på topp som kongen i denne bransjen en dag og i helt andre enden av skalaen et øyeblikk senere. Nå var vi liksom nesten i mål så tidspunktet her er minst like tungt å fordøye.

Hvor alvorlig er skaden?

- Den virker heldigvis ikke som like alvorlig som sist. Veterinæren sa til og med at det kan gå bra å starte men det kan også gå til helve... Jeg tror hesten har et par sesonger igjen på topplan så vi tar selvsagt ikke noen sjanser med ham. Bildene blir sendt til Lars Moen på Bjerke Dyrehospital i dag så får han sammenligne de med bildene fra forrige gang.

Og nå kommer hesten hjem?

- Ja, når vi har fått summet oss og organisert ting og tang kommer hesten hjem for hvile og siden opptrening. Han har knallsterk psyke og meget god fysikk så jeg tror han kommer tilbake men dette var et tilbakeslag av dimensjoner avslutter Andresen som naturig nok er lei seg over denne skaden.

Foto: Trav24.no

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!