Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Kanonløp av Yarrah Boko

Del:  

Yarrah Boko (bildet) skulle i går prøve å kopiere seieren i Svensk Mesterskap fra 2011. Det skulle vise seg å bli vanskelige enn antatt. Men Yarrah Boko gjorde et av sine bedre løp på Åby i går og har etter det vi kan se kurs for nok et frankrike-eventyr i vinter. Problemet var egentlig at Lutfi Kolgjini 

hadde store store ambisjoner med Juggle Face. Etter at On Track Piraten pilte til tet, slapp Harry Haythrow for så å ta føringen tilbake kom Yarrah Boko fort via andrespor før han overtok føringen omtrent når banespeakeren annonserte 1.09.0/500 meter. Da kom Kolgjini med Juggle Face og klemte til direkte. Han dro proppee og fortsatte kjøret slik at klokkene viste 1.11.2/1000 meter. 

Orecchietti satt sist i femte utvendig. Snaue runden igjen hadde Juggle Face fått nok og slo naturlig nok på bremsene, på den siste langsiden galopperte han. I tet så fortsatt Yarrah Boko spenstig ut. Via tredjespor kom det flere hester rundt siste sving, bl.a. Monster Drive, Womanizer og Orecchietti. Ingen av dem fikk med utfallet å gjøre. Det gjorde heller ikke Perfect Toll som travet utvendig for Yarrah Boko etter at Juggle Face forsvant. On Track Piraten og Johnny Takter spurtet inn til sikker seier via siste indre mens Yarrah Boko kjempet som en løve og fikk sølvplass. Harry Haythrow spurtet også fint til bronsje. 

- Hesten var knallgod, bare så synd at kun ni av ti kusker hadde en plan. Yarrah Boko ble skikkelig trøtt men holdt stilen helt til mål. Jeg er veldig godt fornøyd med hesten, nå skal vi se hvordan han tar dette løpet før vi bestemmer ny start. Det er flere alternativer, både i Norge og Sverige sier eier Jan-Erik Andresen til Trav24.no i dag.  

Foto: Trav24.no

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!