Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Travhistorie og fest i Harstad

Del:  

Førstkommende lørdag blir det skrevet historie på Harstad Travpark. Da arrangerer nemlig verdens nordligste travbane V65 for aller første gang. Våre venner i nord drar i gang med hornmusikk og masse aktiviteter for store og små allerede fra 15.00.

Omtrent så fort siste løp går i mål på Drammen Travbane starter travløpene i Harstad og man legger opp til en herlig kveld med festligheter og moro for hele familien.

Storløpene står i kø denne lørdagen. Ole Bendiksens Minneløp med 50.000 kroner i førstepremie, her skal nord-norges storhet Muskelmann G.T. kjempe mot hester som Face The Evil, Glory Southwind, Dresscode og Face The Enemy. Torpa Egon kjemper bl.a. mot Millex og Vinnerlykka i John Buers Æresløp med samme førstepremie. I tillegg kjøres Lars Holtes Minneløp med 50.000 kroner til vinneren.

Det er gratis inngang, masse aktiviteter for barn, musikk på ettermiddag og kveld. Gode travløp, ponniløp, tandemløp og spill med gode vinnersjanser. Grillmat og drikke serveres av Bonnier og sønn. Og selvfølgelig blir det Sankthansbål. Totonor ønsker alle hjertelig velkommen, møt opp og lag dette til en årlig fest folkens.

Tider:

Stevnestart: 17:00

Innlevering V65: 18:20

Innlevering DD: 19:40

Fest, dans, grill og moro: 21:00 - 01:00

Foto: Trav24.no

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!