Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Amandas store dag

Del:  

Amanda Robertsen hadde en stor dag på Leangen mandag. 18-åringen vant med familiehesten Seaborn Simona, og tok sin første montéseier med Junar.

 - Det var veldig artig og stort å vinne to løp. Seaborn Simona vant lett, og det var fantastisk å vinne montéløpet med Junar. Han var pigg hele veien, og svarte fint på oppløpet. Det var over all forventning å vinne med han, forteller Amanda Robertsen.

3-årige Seaborn Simona er en familiehest, og familien Robertsen har også to andre løpshester på stallen, Skylight Step og Charmi. I tillegg har de ei 2-års hoppe, en åring og to avlshopper. Det er pappa Kai som er treneransvarlig, mens Amanda er med på noe av treningen.
Seaborn Simona hadde en alvorlig seneskade som 2-åring, men er nå skadefri og har vunnet syv av elleve starter denne sesongen.
 - Hun er veldig snill på stallen, men girer seg noe opp når hun kommer på banen. Hun er hissig før start, men roer seg etterhvert. Hun har hatt en helt utrolig sesong. Når hun har mange hester rundt seg i volten kan hun være litt usikker, men ellers er hun utrolig travsikker. Vi vurderer å starte henne i V75'en på Leangen i januar, ellers har vi ikke planlagt så mye av neste sesong, men håper hun kan være med i Jarlsberg Grand Prix i juli. Hun er ikke meldt i Derby.

Montéseieren med Junar var den første for Amanda.
 - Jeg hadde ikke forventet mer enn en premie, og den overraskende seieren føltes fantastisk. Jeg har mest erfaring med sulkyløp, men montéseieren mandag ga mersmak.

Amanda Robertsen har vunnet ni av 27 starter i år.
 - Jeg er veldig godt fornøyd med det resultatet, og det er over forventningene. Ved siden av skolen går det meste av fritiden til hest, og så har jeg litt tid til kjæresten, smiler en noe beskjeden 18-åring, som dog ikke er beskjeden i løpsbanen.

Tips en venn


Kommentarer (0)

Trav24 forbeholder seg retten til å ikke publisere useriøse kommentarer.
Kommentarene publiseres ikke før de er godkjent av Trav24.


Logg inn eller opprett en brukerkonto for å skrive kommentarer.
NB: Det er gratis å registrere seg!