Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Ny markedssjef på Leangen Travbane

Diverse
Del:  

Ole-Morten Buhaug (bilde) har blitt ansatt som ny markedssjef på Leangen Travbane. Ole-Morten kommer fra rollen som Markedssjef for Easy At Work AS som driver med virksomhetsstyring. Han har hatt flere ledende roller i blant annet Enevo som er blitt en av landets fremste leverandører på salgstjenester. Han har også lang erfaring fra gjennomføring av større events. Dette melder Leangen i en pressemelding.

  • Vi ser veldig frem til å få inn en ressurs som Ole-Morten til oss her sier Robert Jakobsen, daglig leder på Leangen Travbane. Med sin kreativitet, gjennomføringsevne og enormt store nettverk, er jeg sikker på at han er riktig mann for å fortsette jobben med å gjøre Leangen Travbane enda mer attraktivt for publikum og samarbeidspartnere, og ikke minst som en arena som kan brukes til veldig mye.  Han er en utadvendt og dedikert kar, og vi gleder oss veldig til han skal ta fatt på de mange oppgavene som ligger i en slik stilling.
  • Jeg gleder meg enormt til å komme i gang på Leangen Travbane nå, sier Ole-Morten Buhaug. Jeg har en stor interesse ikke bare for spillet, men også for sporten. Og det ligger et kjempestort potensiale i travbanen både på og utenom løpsdager. Jeg går inn i denne jobben med stort hjerte, og forlater enn veldig trygg hverdag i Easy At Work. Med knallhard jobbing, dedikasjon og en positivitet rundt travbanen, tror jeg dette blir en veldig morsom reise, legger Buhaug til.

Tips en venn