Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Ny Widdingseier for duoen

Sport
Del:  

Rune Flaskerud og Hans Christian Holm kunne lørdag feire sin andre triumf i løpet til ære for Johan Widding. I 2015 var det Quite Pepper som gikk til topps. 

Lørdag var det Strong Pepper (e.Orlando Vici) som vant. Da var det hele ti år siden sist en hest sist vant storløpet fra tillegg. Også da var det Hans Christian Holm som kusket når Bjørn Gulbrandsens Gary´s Coktail gikk helt til topps. 

Hingsten til Stall Pepper var fullstendig overlegen og fulgte opp den strålende årsdebuten fra forrige gang. Vinnertiden ble knallfine 1.14.4/2160 volte. Dette er historiens første som traver på 14-tallet som vinner av Widding-Løpet. Pantini god toer mens Gone Dancing endte på tredje. 

Rune Flaskerud er trener og oppdretter i tillegg. 

For Hans Christian Holms del ble det en meget fin lørdag på hjemmebane. I tillegg til seieren i Widding-løpet vant han Thon Hotell Linne-Løpet for sin kollega Anders L. Wolden med Hans Tandberg d.y. og Martin Hoves Fougueux (e.Tucson) menzs stallens HC Blesen var knallgod toer etter Voje Piril i FInn Tack-Løpet i V75-1. HC Blesen galopperte grovt men kom med en kanon avslutning til andreplass. 

Foto: Eirik Stenhaug/Equus Media

Tips en venn