Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Nuncio på joggetur med Bruno på slep

Del:  

Verdensstjernen Nuncio (e.Andover Hall) avsluttet fjorårssesongen med å vinne Masters-finalen på Bjerke. I dag var den utrolige hesten tilbake i løpsbanen 

og nær sagt selvsagt ble det seier på direkten.

På en krevende bane så Ørjan Kihlstrøm selvsagt ingen grunn til å bøtte på mer enn nødvendig i Vänernkötts Lopp med 125.000 skr til vinneren. For første gang i sin karriere fikk 6-åringen åpne i 17-fart, dempe til 18-fart. Det er ikke vanlig kost for superstjernen som fikk klappsalver runden fra mål (bildet). Avslutningen er han derimot godt kjent med, 10-fart siste 500 og 12-fart siste runden ga en overlegen seier. 

Gledelig norsk andreplass til Bruno Di Quattro sammen med Kenneth Haugstad og fjerdeplass til Winmecredit og Stefan Søderqvist. 

Vinneren travet 1.15.7/2140 auto. Dermed står fenomenet med 52 starter i livet. 38 seire, 12 andreplasser og 2 tredjeplasser. På konto for hesten Stefan Melander betalte 7.000 dollar for på auksjon som 1-åring står det drøyt 27.7 millioner kroner. Det gir drøyt 533.000 kroner inn i snitt pr. start. Man mangler ord for slike sifre. 

- Dette var bra, det kommer nok hardere oppgaver senere i år så årsdebuten ble perfekt sa Kihlstrøm.

Eier og trener var som vanlig nesten rørt til tårer av sin stjerne. - Jag har nok ikke sett ham bedre enn i dag. Varmet med øra rett frem og nesten snorrett i dragene. Hvor dette skal ende vet ikke jeg, man får bare ta et løp om gangen. Neste start blir kanskje Solvalla forklarte Melander som til rikstoto.no har meldt sin ankomst til Oslo Grand Prix som et av hovedmålene.

Mens Revenue Lavec gjorde pappa Revenue stolt i Norge sørget stilige Swimming Pool for at  avlshingsten hadde en V75-vinner på begge sider av grensen. Sammen med Bjørn Goop vant vallaken lett i Klass-I på Axevalla i dag. 

Foto: kanal75/Malin Albinson

Tips en venn