Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 
SISTE:

NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Matchplay S.SFast WinnerGabby The GreyFiores PrincessUberg AmorUberg OrionSandra Es Esperanza, Ygritte, EikjærvaUnder d’Cherry MoonJunice BokoEn ledig plass på beite i FolloWicket SurfacePerle Tine, Løpshest ønskes kjøpt, Kolnes Sanna, Kolnes Jens, Kolnes Fanden,  Viking Va Bene, Well MadeSliced n´DicedIma cheerleaderNo Strings AttachedL.A.`s VenusValle MilliHynivegen 64/SkienFrisli TedBelle Ami ButcherAspe JuniSelma FrecelTedo O.K. NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Matchplay S.SFast WinnerGabby The GreyFiores PrincessUberg AmorUberg OrionSandra Es EsperanzaYgritteEikjærvaUnder d’Cherry MoonJunice BokoEn ledig plass på beite i FolloWicket SurfacePerle Tine, Løpshest ønskes kjøpt, Kolnes Sanna, Kolnes Jens, Kolnes Fanden, Viking Va BeneWell MadeSliced n´DicedIma cheerleaderNo Strings AttachedL.A.`s VenusValle MilliHynivegen 64/SkienFrisli TedBelle Ami ButcherAspe JuniSelma FrecelTedo O.K. NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Matchplay S.SFast WinnerGabby The GreyFiores PrincessUberg AmorUberg OrionSandra Es Esperanza, YgritteEikjærvaUnder d’Cherry MoonJunice BokoEn ledig plass på beite i FolloWicket SurfacePerle Tine, Løpshest ønskes kjøpt, Kolnes Sanna, Kolnes Jens, Kolnes Fanden,   Viking Va BeneWell MadeSliced n´DicedIma cheerleaderNo Strings AttachedL.A.`s VenusValle MilliHynivegen 64/SkienFrisli TedBelle Ami ButcherAspe JuniSelma FrecelTedo O.K.

Norske kuske- og trenerkommentarer V75 lørdag

Diverse
Del:  

Her kommer trener og kuskeintervjuer for de norske hestene som tar turen til Färjestad førstkommende lørdag og Unionstravet der. Gunnar Austevoll (bilde) sitter opp bak tre veldig

interessante hester, bl.a. ursterke Djarpur Dry som skal ut over 3100 meter. 

V75-1:
- 4 Luxury Tile galopperte bort en topplassering sist. Formen er meget bra. Jeg prøver å nå teten. Jeg har respekt for Marcello Wib, men synes min hest skal med på litt gardering. Det blir barfot rundt om, amerikanervogn og draskylapper, sier Kristian Malmin.

V75-2:
- 6 Djarpur Dry har vært veldig god, og distansen skal normalt passe bra for ham. Det er en ukomplisert hest som ikke bruker krefter unødvendig – en god egenskap på 3000 meter. Det er det tøffeste selskapet han har møtt, men hesten er god og ikke slått på forhånd. Så vidt jeg vet er det ikke planlagt endringer. Han går trolig med amerikanervogn og helstengt hodelag og sko, sier Gunnar Austevoll. 

- 7 Ibra Boko kan ventes kraftig forbedret med Biri-løpet sist i kroppen. Det er en sterk hest som tåler å gjøre en del selv. Sporet er sjanseartet, men med litt tur med posisjonene så ser jeg ikke mørkt på oppgaven. Pisk er en klar fordel, og det er mulig at det blir skoløs balanse, men det er ennå ikke bestemt Han er verd en V75-gardering, synes kusk Erlend Rennesvik.
- 8 Paulino er i strålende form, men har tapt sportrekningen. Herfra er det i utgangspunktet en best mulig premie som gjelder, men han takler greit lang distanse og har en sterk avslutning etter ryggløp. Det er ikke planlagt noen utstyrsendringer, sier trener Øystein Tjomsland om hesten Örjan Kihlström skal kuske.
- 12 Troja Face er uansett ikke startrask, så sporet betyr ikke så mye. Han har levert solide innsatser i det siste, og håpet er at han skal kunne runde mange igjen påny. Alle de norske hestene er gode for klassen, og jeg føler meg ikke slått av de andre norske, og tror ikke Giordona Soa er uslåelig, sier Åsbjørn Tengsareid. 

V75-3:
- 10 Floris Baldwin har travet jevne og fine løp i en tøff klasse. Knepent slått av Lionel nest sist og fast sist. Fra spor 10 skal mye klaffe, men han kan nå fram til den siste trippelplassen. Barfot, amerikanervogn og draskylapper, kommenterer Kristian Malmin. 

V75-4:
- 1 Roli Eld er alt bra med. Vi var veldig fornøyd med ham sist. Nå blir det barfot framme og amerikanervogn. Gikk med sko og vanlig vogn sist. Skal regnes bak Odd Herakles som han ikke kan svare fra start. Men det skal kjøres to runder, understreker Frode Hamre.
- 5 Odd Herakles har vært hemmet av dårlige spor i mage store oppgjør. Han virker pigg etter hjemkomsten fra Finland hvor han gikk via fjerdespor i siste sving og tapte med minst mulig margin. Jeg tror han skal levere en solid prestasjon også lørdag. Utstyrsmessig blir det som vanlig. Barbeint, norsk hodelag og amerikanervogn, sier trener Lars O. Romtveit. 

- 6 Pave Faks har solid klasse, men feiler ofte. På lørdag støter vi på harde konkurrenter, jeg håper på en premie. Når det gjelder eventuelle endringer i balanse, eller sulkytype, har jeg ikke fått beskjed om dette, sier Dag-Sveinung Dalen.
- 7 Troll Solen har hevet seg betraktelig, men er ikke riktig i samme klasse som Roli Eld og Odd Herakles foreløpig. Det blir barfot og amerikanervogn for første gang. Kan han være blant de fire er jeg fornøyd, sier Frode Hamre. 

- 8 Kleppe Slauren trakk spor åtte, og er neppe noe for spillerne. Jeg tar opp fra start, satser på en reise i rygg, og tester de siste 400 – 500 meterne mot mål. Mest realistisk er å tro på en fjerde, femtepremie. Det blir barbeint foran og vanlig modifiedvogn på lørdag, uttaler Kjetil Djøseland. 

V75-5:
- 2 Mellby Frodo har gått fine løp hele sommeren. Har fått en liten hvileperiode etter å ha gått tette starter, og flere av dem involverte lange reiser. Formen er bra og han skal regnes. Barfot, åpent hodelag og amerikanervogn, melder Kristian Malmin. 
- 7 Norma D. har blitt hard og tøff i år, og tåler mye. Sporet kunne vært mye bedre. Vår mulighet er at tethestene kjører mot hverandre. Da kan Norma B. hente inn mange til slutt. Formen er fortsatt fin, når det gjelder utstyr og balanse blir det «bike» og barbeint på alle fire, sier Erik Killingmo.

- 11 Gianluca B.R. har tjent mye penger på kort tid, så denne starten er først og fremst for at han skal herdes med tanke på den nye klassen han skal gå i hjemme. I så måte betyr ikke sporet så mye. Kan han hente en liten premie er jeg fornøyd, kommenterer Åsbjørn Tengsareid. 

V75-7:
- 12 Ferrari B.R. har trukket et iskaldt spor. Herfra er det premie som gjelder. Det blir ingen endringer, sier Per Oleg Midtfjeld.

Foto: Trav24.no

Tips en venn