Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Nå må det skjerpings til!

Diverse
Del:  

Sommerhalvåret er i gang. Storløpene rulles opp og alle baner har en aller tiders mulighet til å gi eierne, de som betaler hele gildet sin opplevelse for livet. Vi så det på Klosterskogen i påsken

og vi så det igjen på Biri i går. Noe sim aldri bør skje. 

Med rette, tar stolte eiere turen til seremoniplass etter at hesten deres har vunnet. Dette kan, for mange, være den sjansen i livet hvor de har en V75-vinner. I går var det eierne til Moviestile (bilde). De stiller seg opp, får en blomt og en gavepose så snakker man med kusken, treneren eller oppasseren. Det er greit så lenge man har snakket med eier først!! Alt annet er håpløst fra ende til annen. 

Informasjon om hva kusken følte underveis og annen spillinfo kan man fint kan lese om i blader og på nettsider frem mot neste løp. Banen er en arena hvor man skal fange opp og formidle folks følelser. Følelser som igjen kan gi andre lysten på å smake på det å eie hest. Gleden, rusen og ikke minst kjærligheten til hesten. 

Dette er ikke kritikk rettet mot Kurt Hella, Klosterskogen eller Stein Erik Robølet på Biri men en oppfordring til ledelsen på banen som å ta opp emnet og instruere om hva som er absolutt viktigst. Det gjelder alle. Om vi neglisjerer de som gjør at sporten kan utøves. Hva har vi igjen da?

Om eiere i de to tilfeller jeg her nevner er spurt men ikke vil snakke i mikrofon så unnskylder jeg selvsagt mine eksempler. Sakens budskap står derimot fast. 

Biri gjorde derimot et godt trekk i går når de sendte 20 år gamle Moe Odin ut for å hilse på publikum (bilde under). Mange var å hilste på stjernen, fikk klappe, tatt bilder og snakket med avlschampionen som ser uforskammet sprek ut. 

 

 

Foto: Trav24.no

Tips en venn