Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Mye historie i Drammen lørdag

Diverse
Del:  

I morgen er det klart for årets første kjøring på Drammen Travbane. Det er atpåtil en V75-runde og den blir historisk. Arne Sems Minneløp kjøres for 20. og siste gang. Cato Antonsen som vant den aller

første utgaven i år 2000 med Rønning Lisa har ingen oppsitt i morgendagens løp.

Det blir en stand inne i spillehallen hvor deler av hans premiesamling vil være tilgjengelig sammen med masse bilder og info fra Arne Sems karriere. Familiemedlemmer vil også være på plass for spørsmål og en god travprat. 

Det er også bestemt at storløpene på Drammen ikke videreføres til andre baner når banen legges ned som løpsbane etter 2019. Det betyr at storløp som Arne Sem kjøres for aller siste gang i morgen lørdag. 

Ønsker du å bli med på en spennende kupong. Da finner dere Trav24s kuponger her.

Ellers blir det grilling med gratis pølse og brus til barna. De kan også som vanlig få ri på de to ponniene som alltid er tilgjengelig. Et populært tiltak for de minste mens far og mor setter opp sine bonger. 

Det blir også tid til tipsmøte litt over klokken 13:00. Her vil en av morgendagens nøkkelkusker, Tom Erik Solberg, gå gjennom løpene sammen med Ola Slåttsveen og banens sportssjef Ove Bjerkeset. Solberg er ofte frisk og offensiv. Her kan man fort plukke med seg verdifull informasjon. Tipsmøtet blir holdt i spillehallen. 

Tom Erik Solberg kjører det som foreløpig ser ut til å bli dagens største favoritt, nemlig Moe Tyr. Han har vunnet Arne Sems Minneløp en gang tidligere. Da som en liten overraskelse når Spik Tassa satte nesen først. Skal han gjenta det så må Arvesølv (bilde) vinne. Hun er pr. nå krysset på 1.8%. I travet kan alt skje, det har vi sett utallige eksempler på. 

Drammen Travbane åpnet forøvrig dørene 2.pinsedag i 1955. Det aller første løpet som ble kjørt på banen var Ludvig Nilsens Minneløp. Det løpet har tradisjonelt sett vært avholdt på denne lørdagen. Storløpet er nå besluttet flyttet og vil bli kjørt som det aller siste V75-løpet i banens historie lørdag 21.desember. Som et endelig punktum. Da er ringen dessverre sluttet for godt. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn