Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Lurt igjen!

Del:  

Bold Eagle og Timoko var først i mål i Grand Prix de France og Franck Nivard og Bjørn Goop gratulerer hverandre med vel utført jobb. En som ikke gjorde jobben som han skulle var 

Matthieu Abrivard hadde fått to beskjeder fra Redén/Antonsen. Kjør offensivt og bruk ytterstanga rundt siste sving. Franskmannen misset på begge punkter og leverte et uhyre svakt stykke arbeid med den norske hesten. 

- Lionel er følsom i høy fart og galoppen kom ikke uventet i den farten når han skulle bråkjøre til slutt sier en skuffet Gøran Antonsen til Trav24.no i dag. 

Jeg har selv kjørt en del dårlige løp og vet hvordan det er men når beskjeden er å bare kjøre burde man kunne klare det. Jeg var forbanna og varm i hue i går, i dag er jeg mest skuffet. Igjen blir han sittende fast for lenge og kjørt defensivt med. Han hadde hatt godt av å bli skikkelig trøtt i dag tror jeg. Han kunne bare støtet ut opp bakken mot siste sving så måtte nesten Nivard ha gått foran. Nei, det var en dårlig styring, enkelt og greit og det vet nok Abrivard også.

Jeg har ikke fått noen god forklaring fra Abrivard hvorfor det ble som det ble. Han trenger kanskje litt tid på seg han også. 

Og hvem kusker da i Prix de Paris, det ryktes om Kihlstrøm?

- Rykter er rykter, slik vil det alltid være. Det forholder vi oss ikke til. Jeg har lært meg å ikke ta slike beslutninger i sinne så vi får bruke tiden som kommer, det er en stund til det må være klart sier Antonsen som legger til at Lionel så dunderfin ut. Han er kanskje finere enn noen gang. Da er det ekstra irriterende å se at man ikke bruker hestens force som kusk avslutter Antonsen Jr. som er i full gang med ny arbeidsuke hjemme i Mysen. 

Foto: Gerard Forni

Tips en venn