Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Kat # 76 Marengo

Annonsørinnhold
Del:  

Marengo er en brun storvokst og muskuløs hingst med et herlig gemytt. Han kommer fra den spennende franske hingsten Django Riffs første årgang. Ser man på morslaget så 

florerer det med topphester. Hingsten har med andre ord veldig gode genetiske foutsetninger for å lykkes i løpsbanen. Han er født 10.april og viser herlige bevegelser. 

Marengo har gått sammen med andre hester fra fødselen av. Sammen med andre føll/åringer på vinterhavn og sammen med andre hester på sommerbeite i år. Han er en aktiv krabat som elsker å være i bevegelse. 

Pappa Django Riff er euromillionær og vinner av en rekke storløp i Frankrike. Som bl.a. U.E.T´s EM for 3-åringer, Criterium des Jeunes og Prix Albert Viel (se video). Han vant også storløp både som 2-, 4- og 5-åring. Han er etter den mangeårige champion Ready Cash. Han er far til hester som Bold Eagle, Bird Parker og Face Time Bourbon. 

 

Mamma til Marengo er Hard To Face. Hun er etter den ettertraktede morfaren Enjoy Lavec og har allerede avlet 12-traveren Different In 12.3. Videre bak i dette slaget finner man kanoner som dollarmillionær Uncle Peter 1.08.7, Hambovinner Harmonious, Super Victory, Flirtin Man 1.09.1 - 3.8 mill, Magnetic Power 10.4 - 4.1 mill, Smooth Moves 2.9 mill, Call me Hanover 2.3 mill og mange flere andre hester som bevislig har konkurrent på høyeste nivå her i Europa.

Dette er et veldig sikkert morslag med høy startprosent og enormt med vinnerhester. 

For mer informasjon om Marengo kontakt inmelder A Trans As, Ski. Arne 481 93 528 eller arneauestad@hotmail.no 

Foto: Trav24.no

Tips en venn