Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Kat # 117 Calhoun

Annonsørinnhold
Del:  

Calhoun er en usedvanlig klok og kald type. Far Maharajah er utnevnt til Elithingst i Sverige. Mor Regina Esterel var et kjempetalent men fikk dessverre karrieren ødelagt tidlig på grunn av skade.

Med Maharajah som far får man inn hans enorme kapasitet, styrke og ikke minst vilje. Han var en eksepsjonell løpshest som vant Kriteriet, Derby, Olympiatravet og til slutt Prix de Amerique for å nevne noen av hans største seire. Og enda viktigere. Hingsten er som nevnt allerede blitt en Elithingst, som står for utomordentlig förärvning. En utmerkelse hans pappa Viking Kronos forøvrig også fikk. Maharajah er far til en rekke topphester som Makethemark og Derbyvinner Who´s Who. Her hjemme tapte Moni Viking 11.4 - 1.8 mill Kriteriet på målfoto mens Noble Superb er en av årets Derbyfavoritter. 

Mormor Hera Esterel var Danmarks beste hoppe i sin årgang, hun vant selv Hoppederby. Hun er mor til to 1.11-travere; Tip Esterel 11.3ak - 838 569 kr og Sun Esterel 11,5ak 589.551 dkr. I tillegg har nylig importerte Duke Esterel åpnet med fin seier her i Norge. Maharajah som far og Sugarcane Hanover som mormors far bør tilsi styrke, noe som kan komme godt med på derbydistansen. Fra dette morslaget kommer det topphester og verdensrekordsettere som Revenue 1.09.4 - 16 mill sek, Giant Diablo 1.08.5 - 13 mill, Just A Lad 10.6 - 466.000 usdollar og Henke Diablo 10.8 - 1.4 mill samt en rekke andre topphester og millionærer.

 

117 Calhoun from Lina Alm on Vimeo.

Calhoun har kranglet og sloss med andre hingster på utegang og beite siden nov-18. Han har fått fjernet beinbiter i en has og en kode bak. Han er fulgt opp etter alle kunstens regler hos ytterst proffe Stall Handeland.»  

For mer informasjon om Calhoun kontakt Tom Vestrheim tlf 95 73 91 35 eller mail tev@jaeradvokatene.no

Foto: Lina Alm Racing Media

Tips en venn