Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Karrierens tiende seier

Sport
Del:  

Mjølner Marius (bilde) er en herlig klasseklatrer i regi Jan Roar Mjølnerød. Som en sønn av haldenserens tidligere stjerne Horge Tore var det klart for karrierens 21.start på hjemmebane 

Momarken i dag. Som et andrevalg bak fjorårets kriteriefirer Våler Nikolai klarte hingsten å beholde sitt innerspor fra start. Eddie Grinakers 5-åring hadde siden ingen problemer med å holde unna for konkurrentene selv om han fortsatt ser uryddig ut i stilen. På oppløpet hadde han flere lengder som han beholdt helt til målstreken. Dermed var hans 10.seier et faktum. 

- Han skal fortsatt ha mer å gå på. Foreløpig er han for hissig. Han har et voldsomt temperament selv om han er snill i det daglige. Han blir for hissig men blir finere og finere. 

Vinnertiden ble fine 1.27.8/2140 auto, det er ny rekord med bilstart. Førstepremien var på 16.000 kroner. Det betyr at grunnlaget vokser til drøyt 225.000 kroner. 

Våler Nikolai var helt ute av det midt på oppløpet men berget andreplassen foran en strålende M.H. Herkules som la ned 50-60 meter på startgalopp. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn