Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Intet øye var tørt

Sport
Del:  

Andre Henning Stensen og Liv Pedersen har flere barn sammen. Bl.a. Silje som var med på den lange turen til Leangen i dag når familiehesten Magnetic Mac (e.Magnetic Power) skulle starte. 

Og det gikk helt etter boka med en enkel seier. Liv selv ikke hadde den største trua i dag. Selv om Andre og Liv har gått hvert til sitt bidrar selvfølgelig pappa Andre på beste vis. Kuskeformen er på topp om dagen og seieren ble helenkel. Tidlig tet og full kontroll. 

På seremoniplass hos Britt Robertsen kom tårene hos lille Silje. 

Hva sier du nå?

- Je veit itte hva je ska si, nå er je bare så glad svarte Silje mens tårene trillet ned over kinnet. Det vekket morsfølelsene hos Liv som heller ikke hun klarte å holde tårene tilbake mens hele salen klappet for den flinke hestefamilien. 

- Dette er stort for oss, vi plukket ham ut på auksjonen og har hatt ham hele tiden selv. Alle i familien hjelper til, Silje, Lars Andre og vi har det gøy sammen. Jeg vil også rette en takk til oppdretter Erik Holtet som følger med på oss hele tiden og ikke minst til Andre som kusker på beste vis. 

Hesteeiende hos familien fungerer så det suser. Sammen med venner eier de også Eikmann som har gjort det strålende i det siste. 

Foto: Skjermdump fra RD

Tips en venn