Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Hos Kristine stråler Zandra

Sport
Del:  

Zandre Invalley (bilde) ser virkelig ut til å stortrives med å få sine treningsdoser hos Kristine Kvasnes langs Randsfjorden i Søndre Land. På Bjerke onsdag slo de til igjen. Quite Easy-datteren 

er lynrask når hun settes "fyr på". Teten var erobret i den første svingen og da var mye gjort for fjerdevalget. 

Favoritten Fruska Am ble etterhvert lagt utvendig og mot siste sving kom det flere i angrep, bl.a. Eddie Arctous og Imperium Bo med far og sønn Høitomt i sulkyene. Men de måtte konsentrere seg om plassene bak den suverene vinner. Etter 11.5/14.4 passeringer underveis stakk bare Zandra Invalley, oppdrettet av Truls Desserud, fra de øvrige og kom alene til mål på fine 13.6/1609 auto i snødrevet. 

Det er Team Zandra som eier 6-års hoppa som dermed tok sin tredje seier i karrieren. To av dem har kommet i regi Kvasnes. Den siste var verdt 30.000 kroner. 

Zandra Invalley er medlem av en imponerende søskenflokk på åtte. Mamma Fachi, som er etter J.R. Broline, har produsert eventyrlig bra. Samtlige åtte har vunnet løp og travet fortere enn 1.16.1. Totalt har det blitt 73 seire på søskenflokken. Klart best er Gigant Invalley med sine 31 førsteplasser og bestenotering på 1.10.2. Berie Invalley, Victor Invalley og Zandra Invalley har alle travet på 12-tallet og tjent over 270.000 kroner. Imponerende.

Foto: Trav24.no

Tips en venn