Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Helgens prestasjon

Sport
Del:  

Det var liten tvil for oss. Helgens mest imponerende vinner viste seg frem i Gjensidige 4-års Elite. Fra Paul Hagoorts stall kom mektige Mister F. Daag bl.a. med seier i tysk Derby 

som en av merittene. 

Det var det store stallskriket, Samo Different Day som var best fra start. Han brukte noen meter å legge seg til på men fikk føringen i gave av stallkamerat Patent Leather. Utvendig havnet Mister F. Daag for Robin Bakke som prøvde seg på føringen men ga seg så fort Goop viste null tegn til å slippe fra seg føringen. 

Zelig Kronos i andre utvendig, L.As Magic Moment 3 innvendig, Missle Hill 3 utvendig med Park View helt sist. 

Farten var 1.09.1/500 meter. Det skjedde lite underveis og runden ble passert etter 10.6. 

Rundt siste sving så Robin Bakker veldig seierssikker ut. Og det hadde han all grunn til. Mister F. Daag var minst en klasse bedre enn sine konkurrenter. I herlig og overlegen stil hadde han flere lengder ned til de øvrige. Ved målpassering var det en drøy lengde. Vinnertiden ble 1.10.9/1609 auto fra dødens. Og det var på ingen måte tomt med krefter. 

Dette var en hest som minnet oss veldig om selveste Varenne. Han så like overlegen og mektig ut på utsiden av sine konkurrenter. Litt det samme travet og ikke minst svært god. 

Conway Hall-sønnen har vunnet 8 av 13 løp og tjent over 3 millioner kroner. Duoen Hagoort og Bakker husker vi også bra kanonen Robert Bi. 

Patent Leather spurtet fint når luken kom til andreplass mens Missle Hill ble tredje. Aller best spurtet kanskje Erik Killingmos Park View som ikke var langt bak tredjeplassen. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn