Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Helge Solos Lopp til Ådne Odin

Utland
Del:  

Erik Killingmo hadde sendt Ådne Odin (e.Bork Odin) til Färjestad lørdag for start i Helge Solos Lopp. Knepen favoritt i vinnerspillet var Rus Can som også tok føringen tidlig i løpet. 

Utstyrt med Bjørn Goop fikk Ådne Odin en fin start og havnet i tredje, så andre utvendig underveis i snødrevet på Färjestad. 

Med i angrep på sisterunden ble også Sjø Kongen som hadde fått Dagfinn Aarum i sulkyen. Inn på oppløpet var Ådne Odin fortsatt noen lengder bak lederen. Meter for meter hentet de inn forspranget og kort før streken var de først på tiden 1.25.5/2180 volte. Den ga hele 125.000 skr i førstepremie. Den nybakte millionæren til Odd Ådnekvam har dermed vunnet tretten løp så langt. Snart starter avlsarbeidet for 6-åringen som skal til Langland Stutteri i Midt-Norge. Det blir spennende å se hva teknikeren kan få til der. 

Sjø Kongen avsluttet voldsomt ute i banen og var ikke langt bak som tredje (bilde). Den har virkelig funnet toppformen. 

Det var flere andre gode norske prestasjoner denne lørdagen. Anders Wolden hadde også sendt Phantasm Soa til Sverige. Han ble nummer to bak umulige On Track Piraten i Färjestads Jubileumslopp. For den innsatsen vanket det 100.000 skr. På rekke og rad bakover fikk vi norskeide Rocky Winner på tredje samt Gaute Lura-duoen Deep Sea Dream og Radieux på fjerde og femteplass. 

Haakon A. Yderbond ble nummer to med familiehesten Thess Prinsessa mens Christina A. Hande vant montéløpet med svansktrente Assault. Det ble Charisma K.W. nummer sammen med Kristine Kvasnes. 

Foto: Malin Albinsson/ TR Bild

Tips en venn