Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Heidi har taket på kongens sønner

Sport
Del:  

Begnadalens trenerprofil Heidi Moen og hennes team har virkelig taket på travkongen Järvsöfaks sine sønner. Fra før har vi sett Bråtnesfaks og Horgen Lynet imponere ved å rade opp seire. 

Nå har nok et Järvsöfaks-avkom ankommet stallen. I starten av desember ankom Valle Mattis stallen og i går var det klart for debut etter en del småproblemer i starten.

Magnus Teien Gundersen satt opp som kusk fra innerspor. 8-åringen beholdt enkelt føringen og fikk Jærvinn S.K. i rygg. Favoritten Stensvik Martin galopperte på startsiden. Mjølner Tore, Torpa Nicklas og Bokli Teddy fulgte i annetspor. 

Etter 1.28.0/1000 meter ble farten skrudd opp på sisterunden. Ned siste langside satte Geir Flåten fart på Bokli Teddy uten at det bet nevneverdig. Gundersen jr. kjørte unna i front og Valle Mattis så veldig spenstig og fin ut når han enkelt vant på 1.27.2/2140 volte. Brynjulf Bjørge fra Reinsvoll eier fortsatt Valle Mattis. Sambygding Nils Ø. Vallesether er oppdretter. 

Dette var halvmillionærens fjortende seier i karrieren. 

Gunnar Austevoll og Bilbo B.S. var de som kom fortest bakfra på oppløpet. Når andreplassen var i havn galoppertre hesten ulykksalig. Det samme gjorde favoritten Stensvik Martin som brøt voldsomt innover og ikke var på sitt beste. Lederryggens Jærvinn S.K. ble toer mens Kodran som satt i tredje innvendig fikk tredje. 

Foto: Trav24.no (Teambildet fra Stall Heidi Moen er noen år gammelt)

Tips en venn