Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Hederstegn til en hederskar

Diverse
Del:  

Under helgens V75-kjøring på Bergen Travpark ble banens trenernestor, Ove Wassberg (bilde) tildelt DNTs hederstegn for sin innsats. Og er det noe Wassberg sr. har lagt ned så er det nettopp innsats. 

Det Norske Travselskap sitt hederstegn tildeles personer som over tid har gjort en betydelig innsats for norsk travsport.

Svein Morten Buer var på plass i Bergen og sa bl.a. følgende ord til mottakeren av denne ærefulle utmerkelsen: 

Ove Wassberg startet sin travtrenerkarriere på Nesttun i 1968. 50 år etter er han fortsatt aktiv travtrener ved Bergen Travpark. Som kusk debuterte han først i 1964 - selvsagt inn til seier. Etter dette har han kjørt 26.000 totalisatorløp, og av disse løpene har han 3354 ganger kommet først over målstreken. Når det i tillegg kan vises til 30 trenerchampioner, så taler merittene til denne mannen for seg selv. 

Ove Wassberg har dedikert livet sitt til travsporten, og han har vært Bergen Travparks beste ambassadør. Samtidig er han kjent som en familiekjær mann, som også med sine medmenneskelige ressurser har stilt seg til rådgihet for andre mennesker som gjerne har falt litt utenom ellers i samfunnet. 

Styret av Det Norske Travselskap har vedtatt at DNTs hederstegn tildeles Ove Wassberg. 

Vi gratulerer! 

Trav24 henger oss på og gratulerer så mye. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn