Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 
SISTE:

NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Tyran FabienneTangen RødiXantippeDaydream UMDuke Esterel, OrionHesteutstyr/VognerEnjoythestar S.CMuscle Hall O.S.Divided DreamLessismoreVelvatter, Global Almighty, Haugs DronningaUdøpt e.InbestBelle ElinaAdelinnTangen JarlToxica CoxThunderbirdRonatoUncle Wise As, Ola KustusSuper OrlandoAtom FlisaSolhaugblesaHarley QuinnDotterud StjernaSolstad Stjernen,  Kall VinterLuckyRebekkaVaskemaskinen og tørketrommelLykkje Ylva, Lykkje Paula Dig Deeper, Coktail's Hangover, Wheelie,  Brødsjø Blesen,  Extreme HangoverLykke Ida NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Tyran FabienneTangen RødiXantippeDaydream UMDuke EsterelOrionHesteutstyr/VognerEnjoythestar S.CMuscle Hall O.S.Divided DreamLessismoreVelvatter, Global Almighty,   Haugs DronningaUdøpt e.InbestBelle ElinaAdelinnTangen JarlToxica CoxThunderbirdRonatoUncle Wise As, Ola KustusSuper OrlandoAtom FlisaSolhaugblesaHarley QuinnDotterud StjernaSolstad StjernenKall VinterLuckyRebekkaVaskemaskinen og tørketrommelLykkje Ylva NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Tyran FabienneTangen RødiXantippeDaydream UMDuke EsterelOrionHesteutstyr/VognerEnjoythestar S.CMuscle Hall O.S.Divided DreamLessismoreVelvatter, Global Almighty,   Haugs DronningaUdøpt e.InbestBelle ElinaAdelinnTangen JarlToxica CoxThunderbirdRonatoUncle Wise As, Ola KustusSuper OrlandoAtom FlisaSolhaugblesaHarley QuinnDotterud StjernaSolstad Stjernen, Kall VinterLuckyRebekkaVaskemaskinen og tørketrommelLykkje YlvaLykkje PaulaDig Deeper, Coktail's Hangover, Wheelie,  Brødsjø Blesen,  Extreme HangoverLykke Ida

Grimstad og Omegns Travselskap leier ut Frivoll gratis

Diverse
Del:  

I et forsøk på å få aktivitet og en ny travtrener på Frivoll travbane, tilbyr klubben nå den fjorten bokser store hovedstallen gratis til leie. Ønsker du å gå i fotsporene til Kristen T. Gundersen har du sjansen nå.

- Vi ønsker aktivitet. Derfor går vi til dette skrittet. Tanken er at dersom den rette dukker opp, med et solid fundament for drift og gode fremtidsplaner, så vil vi leie ut stallen gratis. En leietaker dekker kun strømforbruket og stallens kommunale utgifter, sier leder Stein Larsen i Grimstad og Omegns Travselskap.
Frivoll Travbane består av stallbygget, luftegårder i hopetall, 600 meters bane, sandbane, skrittemaskin, sandgrop, rettstrekk og flere kilometer med treningsveier.
- Det er et komplett anlegg. Kristen T Gundersen formet mang en elitehest der. Johan Kringeland Eriksen la grunnlaget for sin blomstrende virksomhet og seiersmaskinen Kringeland Enok her. Alle hans flotte treåringer er grunntrent der. Det er topp forhold og enorme muligheter for en som vil prøve seg, mener Larsen.
Klubben lover dessuten å støtte opp om en ny leietaker.
- Selvsagt, det har vi gjort før og det gjør vi igjen. For klubben er banen hjertet i klubben og driften og det er ikke til å legge skjul på at vi er villige til å strekke oss svært langt for å få drift her igjen, sier han.
Men ikke for enhver pris.
- Nei. Vi vil ha en A-trener, som har med seg noen hester i starten og har en langsiktig plan. Det må være en utadvent person med riktig innstilling. Jeg er sikker på at det vil bli tatt godt imot her nede, samtidig som det fortsatt er marked for en dyktig trener og kusk, tror Stein Larsen.
Henvendelsene kan rettes ham på mail stein.larsen@agderposten.no

Foto: privat

Tips en venn