Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 
SISTE:

NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Gabby The GreyFiores PrincessUberg AmorUberg OrionSandra Es Esperanza, Ygritte, EikjærvaUnder d’Cherry MoonJunice BokoEn ledig plass på beite i FolloWicket SurfacePerle Tine, Løpshest ønskes kjøpt, Kolnes Sanna, Kolnes Jens, Kolnes Fanden,  Viking Va Bene, Well Made, Like No OtherGreat Love StorySliced n´DicedIma cheerleaderNo Strings AttachedL.A.`s VenusValle MilliHynivegen 64/SkienFrisli TedBelle Ami ButcherAspe JuniSelma FrecelTedo O.K. NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Gabby The GreyFiores PrincessUberg AmorUberg OrionSandra Es EsperanzaYgritteEikjærvaUnder d’Cherry MoonJunice BokoEn ledig plass på beite i FolloWicket SurfacePerle Tine, Løpshest ønskes kjøpt, Kolnes Sanna, Kolnes Jens, Kolnes Fanden, Viking Va BeneWell MadeLike No OtherGreat Love StorySliced n´DicedIma cheerleaderNo Strings AttachedL.A.`s VenusValle MilliHynivegen 64/SkienFrisli TedBelle Ami ButcherAspe JuniSelma FrecelTedo O.K. NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Gabby The GreyFiores PrincessUberg AmorUberg OrionSandra Es Esperanza, YgritteEikjærvaUnder d’Cherry MoonJunice BokoEn ledig plass på beite i FolloWicket SurfacePerle Tine, Løpshest ønskes kjøpt, Kolnes Sanna, Kolnes Jens, Kolnes Fanden,   Viking Va BeneWell MadeLike No OtherGreat Love StorySliced n´DicedIma cheerleaderNo Strings AttachedL.A.`s VenusValle MilliHynivegen 64/SkienFrisli TedBelle Ami ButcherAspe JuniSelma FrecelTedo O.K.

Gjennomgang lørdagens V75-favoritter

Spill
Del:  

Frode Hamre er favoritt med tre hester i lørdagens V75 på Sørlandets Travpark. Gogo Hall (bilde) er en av dem og det er også den av de som vi har mest tro på. 

Kjøp en andel via Eksperten og opplev spenningen i kamp om mange millioner kroner. Vi spiller banker på en som ikke er favoritt. 

V75-1: 10.Allaway G.T. - Erlend Rennesvik 28.0%

2609 auto. Allaway G.T. leverte sitt livs løp sist og har naturlig nok fått fire uker på seg etter den kraftanstrengelsen. Har holdt formen en periode nå og skal kjempe i toppen igjen. Distanden taler til fordel men det er noen gode konkurrenter i mot. Vi tenker spesielt på 3.Handsome Hank som er i sitt livs form. En knallgod prestasjon i Derby mens det var mye som ble feil i Sverige sist. Vi tror han får føringen her og da ser vi faktisk bare Allavay G.T. i mot. 

Konklusjon: God hest men feil favoritt med disse forutsetningene. 

V75-2: 11.Gogo Hall - Frode Hamre 58.2%

2140 auto. For oss dagens mest opplagt to-hesters oppgjør. Favoritten er soleklart den beste hesten. Så knallfin ut i oppkjøringen til Kriteriet men falt så ut av det. Bra i Sverige sist. Er speedig og viste femte siste at han tåler en speed som varer litt. Golden Dooleys har gjort flere fine løp i det siste og er hovedopponenten for oss. 

Konklusjon: Helt klar favoritt som bør vinne om han er tilbake i slag for fullt. 

V75-3: 3.Wallek - Dag Sveinung Dalen 43.8%

2140 auto. Et veldig åpent løp bak Wellek som er den beste hesten i feltet. Vi er ikke glad i løp hvor noen ble rapportert i siste starten. Det ble Wellek. Nå er det hjemmebane og han har fått noen uker på seg. Hesten flyter på styrken og er på ingen måte overlegen hverken på fart eller kapasitet i dette feltet. 

Konklusjon: Rett favoritt fra et fint spor men her skal vi dekke godt opp. 

V75-4: 12.Velvatter - Frode Hamre 29.1%

1609 auto. Et herlig oppgjør i vente for de som liker sporten. En rekke startraske hester og sprint på en lynrask bane. Vi tror Eirik Høitomt kan ta i mot føringen om han vil men Katie Mae er en stor og litt hissig dame som nok ikke har godt av en 08-åpning allerede nå i karrieren. Vi tror det blir S.M.K. Spirit i tet i høyt tempo. Det åpner muligens for favoritten Valvetter og muligens formsterke Prepai R. men det kan også bli deres bane og ikke hele feltet er samlet og noen får stikke av gårde. 

Konklusjon: Feil favoritt fra dette sporet. Vi tror Katie Mae er løpets vinner men fra lederrygg kan det også bli stenht posisjon, 

V75-5: 5.Professor Ø.K. - Kjetil Djøseland 76.3%

2140 auto. "Professoren" er fortsatt ikke noen stødig krabat selv om han var finere enn noensinne sist. Med autostart er vi rimelig sikker på at en feilfri Moe Tyr henter en lengde på startsiden og da tror vi selv en helt på topp Professor Ø.K. kan få store problemer. Nevnte Moe Tyr kan være dagens beste spill lørdag. 

Konklusjon: Feil favoritt for oss

V75-6: 4.Donatomite - Frode Hamre 41.9%

1609 auto. Her er Frode Hamre stor optimist med Donatomite, kanskje med god grunn. Vi har en annen tanke. Sprint og flere meget formsterke hester mot en favoritt som sjelden løser særlig eksplosivt fra start. det lukter dødens for favoritt og derfra har han vist svakhetstegn. Vi tror ingen tar en lengde på Hickothepooh og at den leder lenge, kanskje helt inn. Flere spennende hester bak, som Deep Sea Dream, Photo Lavec og kanskje til og med Cash Okay. 

Konklusjon: Feil favoritt for oss også her

V75-7: 11.Thai Donato - Eirik Høitomt 28.2%

2609 auto. Et fint spilleløp igjen med flere gode hester. Favoritten er alt for usikker til å være en favoritt for oss. Leverte et kanonløp over samme distanse på samme bane tredjesist og skal ha en sjanse. Den mest spennende spillmessig er kanskje 9.Dontgivemchocolate. Et løp hvor vi må ha med minst fem hester. 

Konklusjon: Feil favoritt. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn