Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Gjennomgang av V75-favorittene

Spill
Del:  

Vi er veldig tvilsom til to av ukens favoritter og kapper den ene helt fra sannsynlig vinnersjanse. To får stå først uten av vi er sikre mens en hest skiller seg ut hva gjelder vinnersjanse slik vi vurderer det. 

Madelen L.T.C. har fått to løp i kroppen og nærmer seg nok toppformen. Da mener vi hun skal ta seg av motstanden i V75-6. Hesten på bilde er veldig spennende og står fint til i finalen. 

Her er Trav24s spill for dagens som kommer. Klikk dere inn og se om noe kan være interessant å bli med på 

V75-1: 2.Ecu De Mieloui - Eirik Høitomt 45.7%

3140 volte, her tror vi den herlige franskmannen til Solbergfamilien får det tøft med å følge opp sin seiersrekke på norske baner. Hans store "problem" foreløpig er at han bruker sin tid til å få opp noe toppfart. Han trenger hest på siden for det og speeden er ikke all verden. En hest som Royaldoodle hentet 50 av 60 meter på Ecu De Mieloui sist via sporene mens Høitomt satt i tet. Nå står de 40 bak, i tillegg er det flere andre gode hester i mot. Da tenker vi først og fremst på formsterke Jet Voice og Da Vinchi BR som er tilbake fra Frankrike. 

Foreløpig konklusjon: Vi tror han taper dette og melder feil favoritt. 

V75-2: 11.Tangen Elvira - Øystein Tjomsland 34.6%

2140 auto, Tangen Elvira er helt klart den beste hesten i feltet og fortjener nok et favorittstempel. Hun er uansett såpass usikker at det ikke skal gå mye galt fra spor elleve om hun skal vinne. Flere startraske her og det kan meget vel bli at løpet blir kjørt i jevnt hardt tempo. Da er det ofte tethest eller de i gode posisjoner rundt som går seirende ut av det. Hestene i spor to til og med syv er for oss alle veldig spillbare. 

Foreløpig konklusjon: Favortitt men på ingen måte noen bankeralternativ for oss. 

V75-3: 7.Rebella Matters - Frode Hamre 25.7%

2140 auto, meget mulig er favoritten best her men fra spor syv og noen ganske formsterke motstandere gjør at vi må dekke opp dette løpet. Om Pål Buer kan beholde føringen med Charming Boom Bay så skal det en god hest til. Knallgode You Love klarte ikke å slå henne tredje sist. Denali, Antibes Decoy og Xita Lavec er andre spennende hester i feltet. 

Foreløpig konklusjon: Favoritt ja, men vi skal dekke opp. 

V75-4: 7.Ulsrud Tea - Svein Ove Wassberg 45.8%

1609 auto, her blir det tett med kryss mellom Super Tea og Odd Herakles som var tilbake som best sist. Vi tror Odd Herakles er såpass tøff at han kan presse på Ulsrud Tea underveis. Da mener vi hoppa er sårbar, selv om det er sprint. Her er det dessuten flere meget startraske hester på innsiden. Mye mulig sitter ikke Super Tea i tet før det er kjørt 300-400 meter. 

Foreløpig konklusjon: Vår favoritt er Odd Herakles. 

V75-5: 3.Vicky Waiting - Vidar Hop 25.8%

2140 auto, Vicky Waiting skuffet meg med dårlig stridsmoral sist og vi kan ikke sette denne først. Hun har gjort det tidligere også men da har vi unnskyldt henne. Helt klart mener vi at dette løpet står mellom Trocadero, Stay Dench og Siberian Justice. På kapasitet setter vi Trocadero først. Holder han i sammen og traver helt til mål mener vi det er en klar favoritt.  

Foreløpig konklusjon: Dette er feil favoritt. 

V75-6: 4.Madelen LTC - Eirik Høitomt 76.2%

1609 auto, hoppa er lynrask og sitter etter alle solemerken tidlig i tet her selv om det er flere bra i mot. Med to løp i kroppen tror vi formen er såpass at dette skal gå veien. Dagens sikreste vinner og banker. 

Foreløpig konklusjon: Helt rett favoritt

V75-1: 7.G. Jerken - Ole Gaute Gudmestad 61.4%

2140 auto, G. Jerken har vært strålende i det siste. Avsluttet flott mellom hester i Laumb sist og viste at storformen fortsatt sitter i. Soleklar favoritt men det er spor syv og kanskje flere med ambisjoner. Vi ble mildt sagt mektig imponert av Wellek sist og har lyst å ta med den på bongene vi ikke alenestreker G. Jerken. Står fint til her og med nåværende form skal man ikke utelukke Løvdalhesten selv om han er litt hardt inne grunnlagsmessig. 

Foreløpig konklusjon: Helt rett favoritt. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn