Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Gjennomgang V75-favoritter, tirsdag 11:00

Spill
Del:  

Er Todin (bilde) rett favoritt i lørdagens V75-2? Vi går gjennom samtlige favoritter og kommer med en foreløpig evaluering. Denne uken ser det ut til at vi er mer på bølgelengde med spillerne på dette stadiet av uken. 

uVi kommer som vanlig igjen med en grundigere gjennomgang av favorittene fredag 

V75-1: Going Transs R./Magnus Teien Gundersen 50.1%

Going Transs R. har vært bra i sine tre starter i Norge så langt. Men ikke så bra! Vi tviler vel egentlig på om denne i det hele tatt blir favoritt på lørdag klokken 15:00. Det er 3100 meter og det står gode hester på samtlige distanser. At han skal styre dette fra start tviler vi stort på. Vi gleder oss til å kryssene på lørdagm for her kan det dukke opp noen herlige drag som vi skal sjekke ut nærmere. 

Helt feil favoritt for oss. 

V75-2: Todin/Odd Storetvedt 41.7%

Her våger vi oss på påstanden om at Tora Jerven ikke står mye tilbake for Todin på kapasitet. Og førstnevnte starter 40 meter foran fra start. Begge har fått et løp i kroppen etter pause. Tora Jerven en stor tung hest som sliter litt med aksjonen til tider. Todin en herlig liten teknikker som ikke gjør annet enn å trave. Vi setter Todin først på sin jevnhet og sikkerhet.

Riktig favoritt men vi skal dekke opp. 

V75-3: Exiting Chip/Olav Mikkelborg 50.8%

Exiting Chip er nok en ok favoritt i våre øyne. Hun har imponert i det siste og vist styrke og fart. Går opp en klasse her og møter noen bra men spor og distanse passer som hånd i hanske. Se bort fra galoppen sist, da ble hun kraftig sjenert. Bør ha en ok sjanse her. Men det er lang reise for første gang og bedre motstand. 

Ingen banker for oss men ok favoritt.

V75-4: Moe Svarten/Jan Martin Bjerring 58.4%

Moe Svarten vant dette løpet i fjor og blir klar favoritt igjen. Motstanden er helt riktig og selv om ikke sprint er noen favorittdistanse så bør han ta seg av dette. Rygg på Sordo var kanskje ikke det beste men hesten taper uansett litt fra start. Ingen soleklare motbud som lyser mot oss. 

Riktig favoritt.

V75-5: Bandit A.P./Kristine Kvasnes 54.0%

Har imponert i det siste. Var tøff sist etter en kraftig karamell fra en overambisiøs kusk sist. Er kjapp men ikke superrask fra start. Kan bli dødens her. Et usikkerhetsmoment i Wassbergs nye Armagedon Vivel som vi skal sjekke ut før helgen. Et par andre motbud finnes. 

Nja, usikker.

V75-6: Always On Time/Eirik Høitomt 45.3%

Her blir det en spennende første 500 meter. Normalt sett så får favoritten overta føringen tidlig her siden det er full distanse. Men han møter stadig bedre motstand og skulle noen finne på å svare opp en bit kan han fort være litt sårbar. Ikke at vi ser noen slike ekvipasjer, men i travløp vet man aldri. Kan fort være dagens redningsplanke for mange.

Rett favoritt

V75-7: Art Miklagard/Svein Ove Wassberg 33.4%

Her tror vi kryssene er på villspor og tviler også her på at Art Miklagard er favoritt på lørdag. Myhreng Brage får normalt føringen. Han var såpass bra sist at vi tror Kolle vil prøve seg der, såfremt ikke Olu Lykkjar kommer tidlig og presser på. Vi la merke til Bjørkeknekten som kom til mål etter en 25-runde til slutt sist med fin spenst i steget. Et løp etter pause har nok gjort godt, klaffer det fra et dårlig spor kan det fort være et artig spill. 

Helt feil favoritt. 

Foto: Bergen Travpark/Åge Liland

Tips en venn