Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Gjennomgang V75-favorittene, fredag 19:00

Spill
Del:  

Det er flere av morgendagens favoritter/mye spilte hester som vi ikke en gang skal ha med på kupongene. Det er en veldig spennende V75-runde og vi har idéer som river i kuponghaugen om det går. Bl.a. 

hesten på bilde...

V75-1: 3.Bråtnesfaks/Kusk ikke bestemt 27.7% (38.4% tirsdag)

3120 volte. Bråtnesfaks skal få det tøft. Han har fart i kroppen etterhvert men må ha det på sin måte, uten forstyrrelser. Det går som regel bare bra om han leder med 5-10 meter underveis. Det er han ikke rask nok til så dette løpet er vidåpent for oss. Det er speedige hester som Sordo, Troll Solen og sterke saker som Will Prinsen og Moe Odin på lengre tillegg. Pluss Tekno Jerken som er tilbake. Vi har også tro på begge de finske fra strek. 

Konklusjon:En favoritt vi ikke stoler på. 

Her er Trav24s spill for helgens to V75-runder på Bjerke. Bli med på en andel om du føler at flaksen er like rundt hjørnet

V75-2: 10.Gento/Patrick De Haan 75.1% (61.1% tirsdag)

2100 auto. Gento er en storvokst herlig hest som virkelig kan mye. Ganske så sikkert den beste i feltet. Men nå skal han gå uten pisk og med en kusk som ikke er veldig godt vant på Bjerke. Hesten så litt uinspirert ut tidvis sist og denne gang får nok Chianti et bedre løp kontra den store favoritten. Her skal vi dekke opp. Vår favoritt blir Chianti som er alt for lite krysset til at den ikke var langt bak sist. Da måtte han gjøre litt jobb selv i siste sving. Quiz Töll er speedig og Laser Tile god, garderinger i et løp hvor vi ikke er sikre på megafavoritten. 

Konklusjon: For stor favoritt uten pisk slik vi vurderer det. Chianti underspilt 

V75-3: 1.Tortuga Bi/Magnus Teien Gundersen 58.0% (51.1% tirsdag)

1609 auto. Tortuga er overraskende nok fortsatt like stor favoritt tross sitt beskjedne grunnlag og med tanke på at kusken onsdag meldte at hun ikke skulle fyres av fra start. Vi tror Charisma K.W. overflyr nummer en og to og tar teten. Derfra blir hun vanskelig å slå. Merit skal passes her om det blir overpace og hoppa finner en ok posisjon underveis. 

Konklusjon: Alt for stor favoritt for oss. 

V75-4: 9.Arsenal/Peter Ingves 33.1% (Looking Superb/Komar Blekkan 46.7% tirsdag)

2100 auto. Nå er det mer fornuft i kryssene. Arsenal er en fin hest men som etter vår mening litt for ofte bare går like fort som "sidemannen" på oppløpet. Vårt store drag her er Thai Profitt. Han er kjapp i gang og kommer Høitomt seg ned i andrespor foran Arsenal så tror vi han vinner. Revolino Jet er også spennende fra dette sporet. 

Konklusjon: Feil favoritt

V75-5: 7.Ness Tjo Edel/Tom Erik Solberg 36.3% (39.2% tirsdag)

2120 volte. Vi skal se Ness Tjo Edel runde disse fra start etter en startside som skal bli spennende. Dette er dagens mest åpne løp for oss. Eikronja, Jega Janda og Misi Ø.K. er de vil vil varsle for. 

Konklusjon: Veldig åpent løp og hipps om happ hvem som blir favoritt. 

V75-6: 2.Shotproof/Flemming Jensen 61.1% (56.6% tirsdag)

2100 auto. Dagens sikreste vinner for oss. Faren er at hesten havner uten rygg eller for langt bak. Flemming Jensen er ingen taktikker på startsiden. Det blir ofte enten eller. Uansett har han giftige avslutninger uansett og disse hestene mener vi han skal ta hånd om. 

Konklusjon: Vårt beste bankerforslag

V75-7: 1.Annies Boy/Eirik Høitomt 28.6% (Skylander Hill/Ole Johan Østre 31.1% tirsdag)

3140 volte. Favoritten var oppsiktsvekkende god sist og gjentar han den prestasjonen skal hvem som helst få problemer med å hente inn den lille  hingsten. Han er uansett hardere ute enn noensinne motstandsmessig selv om de står på tillegg. Et jevnt løp dette hvor mange kan vinne. Uansett er det noen artige drag og ha med her for de som skal spille billig. Hester som Vivaldi, Arion Augustinu og C.C. Nosto (bilde) er veldig interessant. 

Konklusjon: Grei favoritt men intet sikkert kort. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn