Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Gjennomgang V75-favorittene, fredag 11:45

Spill
Del:  

En utfordrende runde som det nesten alltid er i V75. Hele fire av favorittene har blitt enda større fra tirsdagen mens et favorittskap har endret seg mens to av favorittene har blitt mindre. 

Det vrimler ikke akkurat av gode bankerforslag denne runden. 

V75-1: Going Transs R./Magnus Teien Gundersen 47.8% (50.1% tirsdag)

I denne første avdelingen hadde vi klokketro på Cash Converter som nå er blitt strøket. Vi mener favoritten er kraftig overspilt. Vant Norgesdebuten men da mot helt andre hester. Går til mål og har gjort flere fine løp i det siste men vi stiller uansett et spørsmålstegn med moralen. Nå er det hele tre runder og selv om en hest som Skyfall bare stod 20 bak Going Tranns R. sist og ikke hentet ham igjen skal vi bruke noen hester her. En feilfri 8.A.D. Sleipner, nå med ordentlig kusk, blir lei å bryne seg på. Kan bli dagens beste spill på sine 4.8 prosent av kupongene om det holder seg.

Konklusjon: Et litt åpent løp etter strykning, for stor favoritt og to-tre veldig spennende drag i feltet.  

V75-2: Todin/Odd Storetvedt 31.4 (41.7% tirsdag)

Todin er en herlig hest med stor fart som selvsagt har en god mulighet her. Har utviklet seg flott og skal etter alle solemerker gå ytterligere frem med et løp i kroppen etter pause. Vi er litt usikker på om vi kan si det samme om vår favoritt i løpet, Tora Jerven. Det er en stor tung hest som har slitt med travet og det kan fort være at han er svakere nå. Men har uansett så stor kapasitet at vi ikke er sikre på hvem av de to som egentlig er den beste hesten, om begge er helt på topp. Med Todin 40 meter bak fra start sier det seg selv at vi må låse løpet på to. Åspe Mix vår tredjehest for de som går lengre ut. 

Konklusjon: To hester skal rekke langt her.

V75-3: Exiting Chip/Olav Mikkelborg 52.9% (50.8% tirsdag)

Exciting Chip møter et par bra hester. Men står såpass bra til her at det bør være en fin sjanse om ikke det kludrer på startsiden. Hun har tjent halvparten av pengene sine bare i år og kanskje spiller rutinen hennes et puss? Skulle Kvasnes komme fint til det med gode Whitney Brodda er kanskje favoritten i trøbbel. Av de øvrige har vi mest tro på St. Florent Decoy. 

Konklusjon: En ok favoritt men når vi har studert løpet enda mer så kan banker kanskje være en felle. 

V75-4: Moe Svarten/Jan Martin Bjerring 60.6% (58.4% tirsdag)

En rekke kusker melder om full bøtt her. Det kan bety masse hester på linje, høy fart og en lengre vei fremover for favoritten Moe Svarten. Det gir hestene nærmest lederen en fordel om de har et forsprang på Moe Svarten i den siste svingen. Etter nøyere analyse er dette løpet vidåpent. Med godt tempo underveis ser vi ikke Moe Svarten i fremre treffen før oppløpet. Da kan det være for sent. 

Konklusjon: Favoritt i fare. 

Ønsker du å bli med på et spill sammen med Trav24 finnes de her

V75-5: Bandit A.P./Kristine Kvasnes 57.8% (54.0% tirsdag)

Bandit A.P. har imponert oss men spor langt ute kan by på problemer. Vi synes Armagedon Vivel er veldig spennende. Urutinert sier flere med bare 44.000 i grunnlag. Men med lave premier har han nesten gått like mange løp som sine konkurrenter. Fra et flott spor tror vi Wassberg har en fin sjanse direkte ut. Lord Wine i tet med Bandit A.P. i dødens og Wassberg i andre ute. Da tror vi på seier. 

Konklusjon: Må dekkes opp også denne favoritten. 

V75-6: Always On Time/Eirik Høitomt 53.7% (45.3% tirsdag)

Her er det en mulig banker. Dog synes vi at Netherlee`s Dream står veldig spennende til her. Når det meldes ryggløp for Riordan Kronos så er det bare favoritten som kan presse på fra start. det kommer Eirik Høitomt også til å gi hundre prosent for å prøve. Da gjenstår det så se hvor tøff Wassberg Jr. er, hvor lenge han vil ta i mot og hva det koster. 

Konklusjon: Dagens beste bankerbud, men det er et stort men her. 

V75-7: Olu Lykkjar/Øyvind Austevoll 28.1% (Art Miklagard 33.4% tirsdag)

Oly Lykkjar (bilde) har nå passert Art Miklagard ganske så klart som favoritt. Heller ikke den er noen vinner vi føler oss særlig komfortabel med. Er en meget bra hest som fort kan vinne løpet men vi vil ikke spille en bong uten Bjørkeknekten lørdag. Leverte en herlig sisterunde i 24-fart sist ut etter pause og passivt opplegg underveis. Trukket et dårlig spor men er helt klart av de beste i feltet. Myhren Brage tar nok tet her og den er ikke verdens tøffeste til slutt. Oly Lykkjar kan vinne fra dødens, mens Bjørkeknekten også kan vinne. 

Konklusjon: Nok et løp som må dekkes opp. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn