Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Gjennomgang V75-favoritten, tirsdag 11:45

Spill
Del:  

Det er store penger å spille om førstkommende lørdag når vi kjører V75 sammen med våre svenske venner. Kan Don Vince (bilde) være et spennende drag i en svært åpen rebus?

Her er vår foreløpige gjennomgang av løpene til Momarken og ikke minst favoritter. 

Vi gjør oppmerksom på at disse tall kun er norsk spill til helgen, det slåes sammen senere i uken og da vil prosentene endres mye. 

V75-1: Photo Va Bene/Eirik Høitomt 41.6%

2140 auto. En uforståelig favoritt. Var god sist ja, men nå blir det med stor sannsynlighet ikke tet og ikke er det Drammen. Motstanden er vel så hard som sist og vi synes dette er riv ruskende galt. 

Feil favoritt.

V75-2: Zola Grand Cru/Kim Eriksson 49.9%

2140 volte. Nok en merkelig favoritt. Zola Grand Cru er en liten fin hoppe som virkelig kan flytte bena. Vant sikkert etter en sterk siste 600 sist, satt litt fast gangen før. Men her står de beste på tillegg veldig fint inne. Patricia Hastrup tapte et veldig likt løp som dette, motstandsmessig sist, men nå er det 2100 og bare 12 hester med. Stor sjanse for at nevnte Patricia Hastrup bare sitter to-tre bak bak favoritten runden igjen nå, da er vi ikke i tvil om hvem som får våre innsatser. 

Feil favoritt.

V75-3: Floris Baldwin/Kristian Malmin 50.3%

2140 auto. Floris Baldwin har imponert, ingen tvil om det. Står ok til her og perfekt inne i grunnlaget. Møter bra hester og flere gode svenske. Så blir det spennende å se Don Vince med løp i kroppen. Her skal vi dekke opp. 

Ok favoritt men ingen banker for oss. 

Trav24s andelsspill for helgen finnes her

V75-4: Myhreng Balder/Olav Mikkelborg 24.9%

2140 volte. Myhreng Jerker er en bra hest som fortjener å være favoritt her. På sitt beste er han veldig bra. Ser uryddig ut men tar seg fremover. Noen gode hester i mot her og 2100 er kanskje i korteste laget siden han noen ganger kan bruke 300-400 meter for å legge seg til. Bare fem i volten så det kan gå greit. 

Ok favoritt. 

V75-5: Code Bon/Magnus Teien Gundersen 47.9%

2140 auto. Code Bon har det blitt helt perfekt for. Tre løp i kroppen nå men vi er usikre på hvor god den egentlig er. Husk på at hestene fra Stall Gundersen sjelden blir så mye bedre med løp i kroppen, de er som regel på 90-95 % form når de først kommer ut. Uansett mistenker vi at dette er noe helt utenom det vanlige som enkelt tar seg av denne motstanden også. Og da må den være god fra spor tolv. 

Klar favoritt for oss.

V75-6: B.B.S. Sugarlight/Vidar Hop 52.6%

1640 auto. B.B.S. Sugarlight leverer stadig, i en alder av 9 år. Fint spor og passende motstand her men vi synes ikke hesten fungerer optimalt på Momarken. Bestemmer Undetsteiner seg for å ladde med Harry Haythrow fra spor åtte så tar han teten, så kjapp er den. Så dette løpet er helt åpent for oss. 

Feil favoritt.

V75-7: Pastore Bob/Johan Untersteiner 40.3%

2640 auto. Et herlig løp avslutter runden. Masse gode hester og 2600 liker vi. To hester er klart mest spilt nå, de møtte hverandre sist og Pastore Bob hentet mange lengder på ledende Antonio Trot som ble kjørt til tet etter en runde. Pastore Bob måtte ut i tredje og fjerdespor i siste sving. Trav er dog ikke mattematikk så her kan mye skje. 

Riktig favoritt men her skal vi dykke dypt til langt på natt i diverse arkiver og bruke telefonen. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn