Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 
SISTE:

NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Master WikingBertoniToppstammet avlshoppe drektig med Bork Odin. Mo StineOdin Faks, Taj Vaiana, Dania HornlineKolnes JærvinnenGaupen henger i fin stand selgesGrace ScottErga Vinni, Erga Prinsesså, Åse Fryd,  OriaCatch The DayHvalstad OdinSong Of Redemption, Alm TeklaKingsrød BarskenTysvær TaraldAmong HastrupAlo GirlStaro Key WestCassius TrabirArtemis TrabirTysvær KongenHafell DravatGulomgoarreSanderLarry JoeBrenderup Hestehenge NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Master WikingBertoniToppstammet avlshoppe drektig med Bork Odin. Mo StineOdin FaksTaj VaianaDania HornlineKolnes JærvinnenGaupen henger i fin stand selgesGrace ScottErga Vinni, Erga Prinsesså, Åse Fryd,   OriaCatch The DayHvalstad OdinSong Of RedemptionAlm TeklaKingsrød BarskenTysvær TaraldAmong HastrupAlo GirlStaro Key WestCassius TrabirArtemis Trabir,, Tysvær KongenHafell DravatGulomgoarreSanderLarry JoeBrenderup Hestehenger NYE HESTER I HESTEMARKEDET: Master WikingBertoniToppstammet avlshoppe drektig med Bork Odin.   Mo StineOdin FaksTaj VaianaDania HornlineKolnes JærvinnenGaupen henger i fin stand selgesGrace ScottErga Vinni, Erga Prinsesså, Åse Fryd,   OriaCatch The DayHvalstad OdinSong Of RedemptionAlm TeklaKingsrød BarskenTysvær TaraldAmong HastrupAlo GirlStaro Key WestCassius TrabirArtemis Trabir,, Tysvær KongenHafell DravatGulomgoarreSanderLarry JoeBrenderup Hestehenger

Geir Flåten byr opp til Party

Sport
Del:  

DNTs Unghestserieløp på Bjerke i går startet ikke bra for favorittspillerne ettersom Isabel B.R. så ut til å bli forstyrret av en galopperende konkurrent og dundret avgårde i vill galopp på startsiden. 

Sissiell slapp velvillig føringen til Secret Snap inn mot den første svingen. Partyman slo også på noen galoppsteg fra start men fant travet ganske fort og var med i feltet omtrent hele veien. 

Etter 17.4/500 meter ble farten dempet ytterligere til 18.1 ved tusen meter. 

På sisterunden ble farten satt opp kraftig. Alpha Scarlet R.R. presset på utvendig mens flere av de øvrige fikk problemer med tempoet. Nå var det bare Partyman og Sassy Girl som holdt følge. Vi hadde 11.4 første fem hundre meter på sisterunden. Secret Snap så litt preget ut. Alpha Scarlet R.R. så ut til å ha kontroll på den. Men Geir Flåten dro Partyman (e.Yarrah Boko) ut et spor i siste sving og på oppløpet gled han enkelt ifra til en flott seier. Klokkene viste 12.8 siste tusen. 

Vinnertiden ble 1.15.5/2100 auto. Førstepremien var på 40.000 kroner, dermed står 3-års hingsten med tre seier på like mange starter og 64.000 kroner innkjørt så langt. Alpha Scarlet R.R. god toer fra dødens mens Sassy Girl også tok seg forbi Secret Snap og fullførte flott til tredje. 

Gratulerer Geir! 

- Tusen takk. Dette var moro.

Hvordan har veien vært fra du ropte inn denne hesten på auksjon til dit dere er nå?

- Jeg likte hesten veldig godt når jeg besiktiget ham på Bjerke før auksjonen. Han hadde nydelige bevegelser også var jeg ufattelig glad i pappa Yarrah Boko. Den hesten pratet Lars Anvar Kolle tidlig om at var noe spesielt så den har jeg fulgt tett i karrieren. Vi har fått trent ham uten noe særlige opphold hele veien. Jeg fikk med tre kamerater på hesten og dannet et andelslag, det er Torkild Øveren, Finn Arild Aarum og John Arne Skefte.

Jeg hadde bare kjørt noen få turer med hesten før jeg gikk til min gode venn Jan Morten Hansen og spurte om han kunne prøve den. Jeg mente han allerede da var noe utenom det vanlige. Etter en prøvetur svarte Hansen. Det er ikke deg det er noe galt med, dette er noe ekstra ja forteller Flåten og flirer av sin egen historie

Det er ekstra spesielt med en varmblods. Jeg får omtrent bare kaldblodshester i trening. Denne har vi bygd opp fra auksjonen selv og foreløpig ser jo det bra ut. Han avgjorde enkelt i går og fortsetter den gode trenden med å ikke tape. 

Hva blir neste oppgave nå?

- Auksjonsløpet var det første mål men når han viste det han gjorde i går er det nå mye mulig at vi prøver oss i Hans Petter Tholfsens Minneløp på hjemmebane. 

Nå er det party hver helg?

- He he, nei men vi skal nok få samlet oss noen ganger. Så får vi se ved juletider om det er noe å dele på avslutter Flåten som har flyttet sin bedrift fra Jarlsberg Travbane til en nyinkjøpt gård for ikke lenge siden. 

Resultater: 

Foto: Trond Pedersen

Tips en venn