Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Først seiret Strømnes, så gikk strømmen

Del:  

Bjørn Strømnes er en friskus som virkelig har storformen inne om dagen. På fredag seiret han med Missingmyr Stjernen (e.Åsajerven) på Biri. I dag sikret ekvipasjen seg nok en seier 

på Bjerke. 

Den formsterke 8-åringen kom fint igang fra start. Strømnes fant ryggen til Thess Prinsen og Åsbjørn Tengsareid i den første svingen. Ledende Mintor åpnet 1.23.5/500 meter. Da satt Bork Juni i rygg og resten av feltet havnet et stykke bak. 

Farten ble holdt oppe, etter tusen meter stoppet klokkene på 1.26.1. Da angrep Strømnes og Missingmyr Stjernen (bildet) tok seg lett frem til lederen. Når drahetta skulle av brøt de riktignok ut et spor men det betydde ingenting. Strømnes fant fort rett linje igjen og de bare fosset fra lederen til hestens andre strake seier. Vinnertiden ble 1.25.7/1609 auto og førstepremien var på 30.000 kroner. 

Det er Fru Strømnes, Runa Haugen Strømnes som er eier, trener og oppdretter av den storvokste vallaken. Totalt har det blitt fem seire for Missingmyr Stjernen. Strømnes har kusket ved de fire siste tilfellene. 

Idét startbilen stod klar for fjerde løp gikk strømmen på Bjerke og alt ble mørkt. Ettersom teknikker Strøm (han het faktisk det) for kort tid siden sluttet som elektriker på landets hovedbane kan ikke engang han hjelpe nå. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn