Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Flåten i flyten

Sport
Del:  

Geir Flåten og hans personell har startet året strålende og allerede har 3-åringene Bokli Rapp (e.Mørtvedt Jerkeld) og Troll Sterk Viking (e.Moe Odin) vært i løpsbanen og vunnet fire løp. Vunnet 

løp har også hele fire av stallens 4-åringer gjort så langt i år. Både Tekno Lotta, Tyri Loke, Gonagas Rebell (e.Gonagas) og Haugestad Gabrielle (e.Wik Stjernen) har passert mål først minst en gang i 2017. 

Geir står med 15 seire så langt og over 500.000 kroner innkjørt. Fortsatt står det flere veldig spennende unghester for tur utover i sesongen. 

Av de eldre har Wik Emil og Bokli Vind også vunnet løp i år. Sistnevnte med sammenlagtseier i Klosterskogen Allround i helgen. En hest som Galileo (bilde under) har sett strålende ut men ikke fått helt uttelling enda. 

Geir Flåtens bestenoteringer er drøyt 2.9 millioner kroner innkjørt i 2015. I 2009 sikret han seg 47 førsteplasser som er hans rekord så langt. Pr. i dag står han med 498 førsteplasser. Det drøyer nok ikke lenge før han runder 500. Kanskje allerede denne uken.

 

Foto: Bokli Rapp - Lene Flåten

Foto: Galileo - Trav24.no 

Tips en venn