Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Ferrari B.R. behandlet

Diverse
Del:  

Etter startgaloppen i Copenhagen Cup ble Ferrari B.R. undersøkt av veterinær hjemme på Momarken. Muscles Yankee-sønnen kom fint i gang i løpet men galopperte seg bort bare femti meter etter start. Nå 

mener Per Oleg Midtfjeld at de har funnet grunnen. 

- Ja, han var var veldig fint med fra start. Under veterinærundersøkelsen viste han ømhet på kode og kne venstre framben. Derfor er han nå behandlet der. Det var ikke mye men kanskje nok til at det hemmet han. Jeg kjørte rolig etter feltet etterpå og hesten kjentes veldig fin. 

Hva blir neste nå?

- Det kommer litt an på hvordan vi får trent ham fremover. Vi tar sikte på et løp under Oslo Grand Prix som neste mål. Hvilket det blir avhenger som sagt av når han er helt klar for full trening. 

Oslo Grand Prix er et av alternatiene?

- Ja, så absolutt!

Du sendte også Global Republic ut i årsdebut i Danmark?

Han var jeg veldig godt fornøyd med. Travet 11.5 full distanse. Fikk fikk ikke mange meter fred i front, likevel kjempet han veldig bra etter så lang pause. Uten den siste lille trøkken der tror jeg han kunne ha vunnet løpet.

Global Republic er i rute og kommer nok ut i Ove Wassbergs Æresløp under V75-løpene i Bergen 2.juni. Dit er det planen at også Kamperhaugs Dina skal starte avslutter Midtfjeld. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn