Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Fem av elleve til Norge

Utland
Del:  

Åsbjørn Tengsareid var brennheit i Årjæng i går kveld med en trippel. De norske hestene forsynte seg, nær sagt som vanlig, grovt av premiekaka hos søta bror. Totalt ble

det fem norske seire under en deilig vårkveld med elleve løp. 

Hørt fleipen - Hvem vant tredje løp? Aner ikke. Ok, da får jeg spørre en annen.

Aner Ikke (e.Voje Faks), tilhørende Ane og Helge Nielsen innledet de norske triumfene for Tengsareid. Et fint ryggløp, på oppløpet spurtet de lett ned ledende Arjo Eld. Vinnertiden ble 1.31.4/2140 volte. Førstepremien til vallaken som trenes av Anne Grete Rasmussen var på 13.000 skr. 

Tre løp senere var det den fine 3-års hoppa Let`s Take A Selfie (e.Ens Snapshot) som enkelt tok seg av Höjdens Hoppeløp med 30.000 skr til vinneren. Lars Anvar Kolle var optimist med hoppa som trenes av Sigbjørn Kolnes og hun beholdt relativt greit føringen i løpet. Sammen fikk de dirigere i rolig tempo før en kjapp sisterunde avgjorde det hele. Vinnertiden ble 1.16.4/2140 volte. 

Per Hauger og Erling Olsen eier mens Wigdis Johansen Teigland er oppdretter. 

I nabostallen til Kolnes på Bjerke holder Anders Lundstrøm Wolden til. Han sendte Villas Cato (e.Moe Odin) til Årjæng og de ville ikke være noe dårligere. Det kom en del hester ute i banen mot mål men vinnerhesten til Jon B. Gjønnes holdt sikkert unna for Tengsareid i et forsøk til Dobbelcupen. Førstepremien var på 35.000 skr.  

Ny hoppe og ny fin prestasjon. Threetimesalady (e.Norvelous Hanover) spurtet inn til en meget fin seier for sin trener Per Oleg Midtfjeld. Vinnertiden, 1.14.4/2140 auto. Bjørn Biltvedt som eier vil motta 30.000 skr.

Kveldens siste norske seier kom fra Red Bolt (e.Coktail Jet). Den røde 5-åringen spurtet meget bra i et løp med hardt tempo og fyllbyrdet Tengsareids hat-trick. Red Bolt kom til mål på ny solid bestenotering 1.12.1/1640 auto. Anne-Marie Andresen er eier mens Glenn Åge Woldengen er oppdretter. Og de fikk 30.000 skr for seieren.

Foto: Trav24.no

Tips en venn