Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Fantastisk duell ga raskeste kval

Sport
Del:  

Det var liten tvil om hvilket kvalløp som ble det mest spennende under gårsdagens Derbykval. Duellen Cry Wolf og Noble Superb ble rett og slett fantastisk. Det var Loveyou Hangover 

som stakk til tet. Vemund Madsen Drolsum ville foran med Cry Wolf som henger tom og er mye enklere å kjøre i førstespor. Det kostet 1.09.6/500 meter ettersom lederen var pigg som bare det. 

Vel i front satt feltet seg med storfavoritten Noble Superb utvendig uten at Magnus Teien Gundersen ville trykke opp ytterligere. Farten ble så dempet til 13.4/1000 meter også 14.7/2000 meter. 

Fra den siste svingen og inn kjørte begge kusker hva som gikk. Ikke langt bak satt Jeppe Juel med outsideren Don Cash som et øyeblikk så farlig ut. Men de to hestene i front var så gode at det ikke var noe mer å hente. Sakte men sikkert nærmet favoritten seg (bilde) i starten av oppløpet. Cry Wolf på sin side kjempet iherdig og det så helt likt ut idét hesten passerte målstreken. Etter et minutt eller to kunngjorde måldommer at det var Noble Superb (e.Maharajah) som var det lille nødvendige foran. 

Vinnertiden ble 1.13.8/2600 auto. All honnør til Cry Wolf som med 179.000 kroner i grunnlag travet samme tid. God var også Don Cash som ikke var langt bak som tredje. Erik Sandbæk eier vinneren som Ingar Hagen er oppdretter av. 

 

117 Calhoun from Lina Alm on Vimeo.

Vår finalefavoritt blir likevel Stoletheshow (e.Dream Vacation) som vant veldig enkelt i sitt heat på 1.14.9/2600 auto sammen med Ulf Ohlsson. Den svenskeide hingsten er oppdrettet av Per Rune Pollestad & Ordin Larsen. 

Imponerte stort gjorde også Eye Of The Tiger (e.Zola Boko) som for Dag-Sveinung Dalen tross tredjespor hele siste runden kunne slå kloa i S.K´s Mystic Titan kort før mål og vinne sitt kval på 1.14.3/2600 auto. Stall Svensefjøset eier hesten som trenes av Nora U. Hanssen. Hun og Ingvild S. Eriksen er også oppdrettere. Våre klokker viste 11.7 siste runden på vinneren. Nesten vanvittig sterkt med tanke på at hesten stod med 90.000 kroner i grunnlag før løpet. I front tok Eirik Høitomt veldig overraskende i mot Catherine´s Chevy underveis. Det fikk begge to svi for til slutt. 

Det siste kvalet gikk til Max Brady (e.Cantab Hall) og Geir Vegard Gundersen. De tok enkelt føringen i løpet. Erlend Rennesvik gikk ut et spor med Jackson Avery når feltet satt seg etter 500 meter. På neste langside klinket han til og fikk føringen i løpet. Kun for å slippe igjen til favoritten som siden dirigerte alt. På oppløpet stakk Max Brady unna og fikk flere lengder. Broad Vision fikk åpningen på innerspor når Rennesvik gikk ut et spor med Jackson Avery på oppløpet. De snappet andreplassen mens Strong Case avsluttet fint til bronse og finalebillett. 

Vinnertiden ble 1.15.0/2600 auto. Stall Toftemo både eier og er oppdretter. 

Tipster Norsk Derby, 2600 auto. Førstepremie 1.000.000 kr

1.Noble Superb
2.Eye Of The Tiger
3.Stoletheshow
4.Max Brady
5.S.K.'s Mystic Titan 
6.Cry Wolf
7.Gogo Hall
8.Don Cash
9.Broad Vision
10.Sam The Man
11.Strong Case
12.Hendrix B.R.

Foto: Trav24.no

 

Tips en venn