Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Få det gjort!

Diverse
Del:  

Det begynner å dra kraftig ut. Gang etter gang etter gang ser vi de negative konsekvensene det får for travsporten når diskesituasjoner blir omtalt via sosiale medier. Nå er det virkelig på tide at DNT

får armer og bein i bevegelse slik at spillerne så kjapt som mulig får se dommervideoer på Rikstoto Direkte. 

Når det viser seg at det finnes svært enkle, lettvinte og ikke minst gratis løsninger på dette så er det faktisk smått utrolig at man toer sine hender og henviser til neste styremøte, gjennomganger av problemet osv osv. Pålegg banene å fikse dette pronto.

Ifølge videoen under her så har allerede Bjerke, Biri, Momarken og Forus på plass et system slik at dette lar seg gjøre. Supert og pluss i boken for det. Bra er det også at Klosterskogen og Leangen har ordnet løsninger for det ved to nylige eksempler. 

Få det gjort nå!

Vi spurte DNTs styrelder Knut Weum hva som gjør at dette ikke blir gjort. 

Er det slik at det er hver bane som selv er ansvarlig for å få dette på plass om det ønskes eller er det slik at det er en eller alle som gjelder?

- Når det gjelder visning av dommervideo på RD, så er det slik at hverken dommernemndene eller DNT er negative til at dette skal legges ut. Men muligheten for dette avhenger av teknikken på den enkelte bane, som er svært varierende.

Hva må så til, hvem er i så fall ansvarlig økonomisk for å betale for det og hvor stor (ca) er kostnaden for å få det gjort?

- Hva totalkostnaden for å få dette på plass på alle baner har vi ikke oversikten over, annet enn at vi snakker sekssifrede beløp.

For øvrig kan bemerkes; For dommernemndenes del gjøres det en innsats for å få offentliggjort dommervideoen på andre måter når teknikken på banen ikke tillater dette, på Klosterskogen 5.januar var det dommerleder som selv filmet hendelsen med sin mobiltelefon og sendte ut til medier, mens man på Leangen mandag inviterte RD opp i dommertårnet for at dommervideoen skulle filmes avslutter Weum.

Se YouTube-video om dette temmaet som er laget for Rikstoto Direkte. 

 

 

Foto: Trav24.no

Tips en venn