Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Et hav av topprestasjoner

Sport
Del:  

Det ble servert topp travsport og prestasjoner helt i toppsjiktet under lørdagens V75-kjøring på Sørlandets Travpark. Det var vanskelig, veldig vanskelig å skulle plukke ut bare to av de fem 

prestasjonen som vi anser som langt over snittet. Våre valg er kanskje ikke alle enig i men det var så høy kvalitet at vi valgte som vi valgte. 

For å beskrive hvor høyt nivået faktisk var rekker det kanskje å si at Ulsrud Teas 20.4, Madelen L.T.C.s 12.7 fra dødens og styrkefenomenet Ecu De Mielouis 16.2 alene i front over 3140 volte ikke får terning denne gangen. 

Wellek (e.Voje Faks) stod knallhardt inne grunnlagsmessig i en knalltøff Sølvdivisjon. Moe Tjalve dro beinhardt unna i front for Pål Buer. Faktisk 19.8/500 meter og 22.5/1000 meter. Da hadde Wellek mer enn nok med å henge med. Magnus Teien Gundersen klinte til med Troll Solen som kom opp utvendig allerede rundt første sving fra annen rekke. Andre, tredje og fjerde utvendig satt betrodde hester som G. Jerken, B.B. Terje T og Tangen Piril. 

På den siste langside galopperte Troll Solen seg bort. Da gikk Eirik Høitomt ut et spor mens G. Jerken ble sendt i angrep. Moe Tjalve så fortsatt pigg ut og hadde en drøy lengde når hestene svingte ut i oppløp. Da begynte også han og merke at farten hadde vært høy. Det endte med noen tvilsomme steg når de nærmet seg mål. Wellek slo kloa i lederen og vant sikkert foran G. Jerken og B.B. Terje T. Moe Tjalve ble disket fra tredjeplassen. 

Vinnertiden ble 1.23.8/2140 auto. Det er klart ny bestenotering. Førstepremien var på 50.000 kroner. Stall Wellek eier 6-åringen som trenes av Kjell Løvdal. Jørn Fostvedt fra Kragerø er oppdretter. 

Eirik Høitomt er i storslag og har jobbet seg opp en voldsomt ledelse på statistikkene. Han vant hele fire løp lørdag, tre innenfor V75. Totalt har han vunnet 51 løp i år. Det er 24 mer enn Dag Sveinung Dalen som ligger på andreplass. 

Resultater: 

Foto: Trav24.no

Tips en venn