Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

En til søster og en til far

Sport
Del:  

Bjørn Steine (22) har kommet som en vind i sulkysetet siden han begynte å kjøre løp i 2017.Allerede i sin tredje sesong passerte han millionen innkjørt 

og 2020 har startet på beste vis. I går på Bergen Travpark sikret unggutten seg sin første trippel. 

Først sendte han pappa Håkons Vertigo Bjørn (e.Spikeld) inn til seier i det første løpet. To løp senere var det Stall Søndres Søndre Storm (e.Mørtvedt Jerkeld) som fikk sin første seier i karreren. Lillebroren til millionæren Søndre Jerkeld gav hele 37.6 i vinnerodds. 

Og når pappa fikk en seier så var nok storesøster Victoria også spent når Bjørn satt seg opp bak hennes Lily Bourbon (e.Coktail Jet) i det syvende løpet. Det endte på beste vis, med seier. Tre seire og to fjerdeplasser på fem oppsitt er råsterke tall. 

Årets 31. første løp har endt med seks seire, en annenplass og fire tredjeplasser. Bjørn som nå jobber for Erlend Rennesvik i Nittedal har nok som mål og slå fjorårets tall med 35 seire. Ved siden av Bjørn Steine sikret tre glade amatører hver sin seier. Harry Åge Søfteland/Felix T.H., Thomas Wassberg/Maxundalex og Daniel Kvamsdal/Dupont. Da var det bare to løp igjen til de øvrige. De tok far og sønn Wassberg seg av. 

Her sitter han opp bak nevnte Vertigo Bjørn fra et løp i 2019. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn