Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Dream On Plush gjentok sjokket fra 2017

Sport
Del:  

Fine Dream On Plush (bilde) hadde ikke vunnet løp siden oktober 2017. Da var det Gunnar Austevoll som sendte henne inn til seier fra tillegg på Bjerke som en overraskelse. Trener 

Steinar Hammersborg har meldt om fin form på hoppa flere ganger uten at hun har fått noe særlig uttelling. Derfor kom hun til start i går med fire strake uplasserte i programraden fra annen rekke med nettopp Dukk-Opp Gunnar i sulkyen.

Og nok en gang viste tredje innvendig seg som den fine posisjonen det er. No Limit L.A. overfløy favoritten Let´s Take A Selfie på startsiden. Det var etterhvert Malkin som havnet uten rygg. Farten var drøyt 15 første runden. Noe overraskende var det Elite B.R. som ble sendt først fremover i tredjespor med runden igjen av løpet. Han fikk følge av Baritron. Elite B.R. rundet til dødens og så relativt sterk ut rundt siste sving. Der galopperte American Cheque i angrep. Da så det ut til at det var Baritron som skulle utfordre lederen men bak der fant Gunnar Austevoll luken for Dream On Plush (e.Dream Vacation) som spurtet inn til lett seier. 

Vinnertiden ble 1.15.3/2100 auto. Førstepremien for hoppa til kioskeier Knut Kopperud ble 30.000 kroner. Hun har fortsatt drøye 150.000 kroner igjen før hun kan kalle seg millionøse men det nærmer seg. Knut Kopperud som selv er oppdretter har i tillegg til Dream On Plush eid mor Manita Plush og mormor Manita Pride. 

No Limit L.A. holdt unna for Baritron i kamp om annen. Lets Take A Selfie fikk aldri sjansen fra lederryggen. Vinneroddsen ble velvoksne 76.9 og de var i aller høyeste grad grunn til at bare én kupong kom seg helskinnet gjennom V75-rebusen som dermed utbetalte 1.025.548 kroner. Det til tross for at de øvrige vinnerne var rangert som følger 1.valg, 3.valg, 1.valg, 3.valg, 1.valg og 2.valg. Nesten smått utrolig.

Resulater: 

Foto: Trav24.no

Tips en venn