Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Damene liker nykomlingen Code Bon

Avl
Del:  

Muscle Hill-sønnen Code Bon (bilde)  som her akkurat har fått sin vurdering av avlsnemda har sin første sesong i avlsboksen og medeier Morten Langli har allerede fått flere veldig spennende hopper til 10-traveren sin. Hele tre 

av de som foreløpig er påmeldt har travet på 12-tallet og vunnet løp med 100.000 kroner i førstepremie i norsk V75. Ytterligere toppstammede hopper er også påmeldt.

M.T. Good Looking har flere ganger vunnet på 12-tallet og tjent over 730.000 kroner. Hun vant Felleskjøpet Rogaland Agders løp, som var finale i Hoppedivisjonen, og fikk 100.000 kr. Halvmillionær Onassis Neo slo topphopper som Patricia Hastrup og Premance Simoni når hun vant Ole A Landaas Æresløp i Drammen. Da fikk hun samme sum og hun er allerede inseminert med Code Bon. 

Langlis egen Golden Feline fikk nylig føll. Hun er etter Look De Star og vant DNTs 4 års finale på Leangen og fikk 100.000 kroner. Hun har totalt tjent over 860.000 kroner og skal insemineres på føllbrunsten.

For meg informasjon om hingsten se annonse i Hingstekatalogen her. Sædkvaliteten til hingsten skal også være av beste merke med bare en som ikke har tatt seg på første forsøk så langt. 

Foto: Trav24.no

Tips en venn