Trav24 login

Glemt passord?

 

Meny

 

Bold Eagle så godt som klar for Elitloppet

Utland
Del:  

I fjor stod hele traveuropa på hodet når Bold Eagle knuste sine motstandere fra dødens og travet 1.08.4/1609 auto i kval til Elitloppet. Der og da nekter jeg og tro at noen av de drøyt 30.000 tilskuerne som 

var på plass trodde at det bli noe annet enn seier også i finalen. I finalen var han faktisk sjanseløs på evigunge Timoko som vant sikkert. 

Siden gikk det tråere med Bold Eagle hva gjelder seire. Før Sebastien Guarato sendte Ready Cash-sønnen til rivieraen og Criterium de Vitesse i går stod han med seks strake andreplasser i løp som Trotting Masters, Prix du Bourbonnais, Prix de Bourgogne, Prix de Belgique, Prix d’Amerique og Prix de France.

Regler ser det ikke som om de har i Frankrike. I gårsdagens sprintløp hadde Bold Eagle fått spor en. Han kunne på ingen måte forsvare innersporet heller. Derfor satt Nivard like godt i andrespor når starten gikk og problemer var løst. Det så heller ikke ut som om så mange ville stikke kjepper i hjulene underveis. Stallvenninde Billie de Montforte fikk føringen og det var bukk og nikk fra de øvrige slik at favoritten kunne komme seg enkelt til tet.

Da ble det heller ikke særlig spennende i sprintløpet som gikk på en småbløt bane. Mot mål satt Nivard og finkjørte til enkel seier på knallfine 1.08.9/1609 auto. Billie de Montforte ble toer mens Dijon kapret tredje kort foran Bird Parker som svevde i tredjespor hele veien og bare var to-tre lengder bak vinneren i mål. 

Stakkars Anna Mix måtte nok en gang gjøre grovjobben utvendig for lederen. Bold Eagle kan plusse 90.000 euro til en fra før fullstappet konto. 

Etter løpet var Elitloppssjef Malmrot på plass og delte ut en rosa billett til kretsen som gjerne vil til Stockholm igjen.

Se løpet her 

Foto: kanal75

Tips en venn